Kontaktirajte nas

Zabava

Zadnji del serije Najini mostovi presenečenje za mnoge

Objavljeno

V redu

Glavna igralca sta spregovorila o zaključku priljubljene serije Najini mostovi.

Prejšnjo soboto so na VOYO predvajali zadnji del serije Najini mostovi, ki je postala ena najbolj priljubljenih med slovenskimi gledalci. Mnogi so bili nad epilogom zgodbe presenečeni, nekateri celo razočarani.

O zaključku serije pa sta spregovorila tudi glavna igralca Maša Grošelj in Robert Korošec.

“Serija Najini mostovi je bila skoraj tako turbulentna kot obdobje, v katerem so jo gledalke in gledalci zvesto spremljali. Vesela sem, da sem bila del takšne široke zgodbe in še danes pogrešam vipavsko gostoljubje, ulice in malce seveda tudi Moniko. Skozi razplet zgodbe je počasi tudi sama dozorevala in sprejemala pomembne odločitve. V vsem se morda nisva čisto strinjali, verjamem pa, da je zaključek Najinih mostov prav takšen, kakršnega so si naši gledalci tudi želeli. Kaj to pomeni, pa bodo tokrat ekskluzivno lahko videli vsi VOYO naročniki in veselim se že prvih odzivov na razplet te naše vipavske zgodbe,” je za spletni portal 24ur.com dejala Maša Grošelj, ki upodablja Moniko Furlan.

“Vloga dr. Bevka je prišla ravno ob pravem času, da sem bil pripravljen na vse, tudi takrat, ko so se kamere ugasnile. Ne vem, kaj bi porekel Kristjan, če bi se znašel v enaki situaciji, kot smo se sami trenutno, a na srečo imamo dolge večere, ki jih na POP TV še vedno spremlja naša serija. Vsi, ki so zaključek že premierno videli na VOYO, so v sebi že zagotovo podali kakšen zanimiv komentar ali pa neodobravanje, sam pa se spomnim, kako vroče je bilo v Vipavi tistega dne, ko smo snemali zaključen prizor. Vse stvari so se končno postavile na svoje mesto in sreča ni mogla biti večja tako pred kot za kamero. Upam, da se bodo s tem strinjali vsi, ki so zaključek serije že videli in vsi, ki bodo nanj nestrpno še čakali nekaj časa,” pa je za omenjeni portal povedal glavni igralec Robert Korošec, ki je igral dr. Kristjana Bevka.

Foto: POP TV

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kakšne vroče fotografije deli kandidatka Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavna Kaja Casar je vsekakor znala vnovčiti svoje telo.

Samo poglejte si, kako popolno je telo kandidatke Sanjskega moškega Slovenija, Kaje Casar. Dekle je pokazala, da ima zares popolno telo, kakršnega bi si želela marsikatera mladenka.

Kaja je s tem, ko se je izpostavila in tekmovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, znala vnovčiti svojo prepoznavnost in danes navdušuje mnoge kot model športnih oblačil.

Poglejte si njene fotografije spodaj. Vroče, kajne?

View this post on Instagram

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Poglejte, kaj so naredile tri kandidatke

Objavljeno

V redu

Avtor

Tri kandidatke, ki se potegujejo za srce sanjskega moškega, so pokazale, da mislijo resno …

Priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški Slovenije je navdušil številne gledalce. Gregor Čeglaj pa je očitno pustil velik pečat kar pri treh kandidatkah, ki se potegujejo za njegovo srce. Dekleta so namreč objavila fotografijo, na kateri kažejo tatu. Njihove roke po novem krasi vrtnica.

Katera tri dekleta so se odločila za tak korak in zakaj, ni znano, a gledalci, ki spremljajo šov ugotavljajo, da bi to lahko bile Anja, Kaja in Nina. Kaj pa menite vi? So to prava tri dekleta?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO