Kontaktirajte nas

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) iskreno, da je iz sovraštva danes zrasla velika ljubezen

Objavljeno

V redu

Kar je nekoč sovražila, ji danes predstavlja velik izziv in sproščanje.

Nina Jug, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima veliko zanimivih hobijev. Eden izmed glavnih je zagotovo pohodništvo, s katerim pa se še ne ukvarja prav dolgo.

»Ko sem bila mala sem sovražila hribe in pohode, to mi je bila izguba časa, nisem razumela zakaj bi šel nekam za cel dan in se »mučil«. Zadnja leta sem pa iskala nek »ventil« za odganjanje stresa in meditacijo in ravno to vidim v pohodništvu. Izleti v gore, v naravo mi napolnijo baterije in mi dajo moč, da se soočam z vsemi izzivi,« je iskreno priznala, pojasnila pa tudi, da je sedaj članica Planinskega društva Kranjski gamsi in se z njimi redno podaja na organizirane pohode.

»Članstvo v planinskem društvo bi priporočila vsem pohodnikom, tako začetnikom, kot tudi tistim bolj izkušenim, saj poleg dobre družbe v društvih pridobiš tudi ogromno znanja in nasvetov za varno pohodništvo. Nesreč v gorah je preveč in naša dolžnost je, da se izobrazimo o pravilni opremi in tudi fizični pripravljenosti za osvojitev želenih vrhov,« priporoča Nina, ki si danes dneva brez obiska vsaj bližnjega Jošta, Jakoba ali Šmarjetne ne predstavlja.

Kateri pa je bil najvišji vrh, ki ji ga je že uspelo osvojiti in kakšne ima načrte za prihodnje podvige?

View this post on Instagram

A post shared by Ninka Planinka (@ninka.planinka)

»Najvišji vrh, ki sem ga do sedaj osvojila je bil Triglav, najdaljša tura je bila pa 35 kilometrska krožna tura po Polhograjskem hribovju. Letos imam v načrtu še kar nekaj večjih podvigov, med drugim bom osvojila vsaj 50 različnih vrhov in se udeležila parih daljših pohodov, prvi bo že 23. aprila, ko se bom podala na 64 kilometrski vzdržljivostni pohod po Roški pešpoti po medvedovih stopinjah,« je zaključila.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals