Connect with us

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) iskreno, da je iz sovraštva danes zrasla velika ljubezen

Published

on

Kar je nekoč sovražila, ji danes predstavlja velik izziv in sproščanje.

Nina Jug, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima veliko zanimivih hobijev. Eden izmed glavnih je zagotovo pohodništvo, s katerim pa se še ne ukvarja prav dolgo.

»Ko sem bila mala sem sovražila hribe in pohode, to mi je bila izguba časa, nisem razumela zakaj bi šel nekam za cel dan in se »mučil«. Zadnja leta sem pa iskala nek »ventil« za odganjanje stresa in meditacijo in ravno to vidim v pohodništvu. Izleti v gore, v naravo mi napolnijo baterije in mi dajo moč, da se soočam z vsemi izzivi,« je iskreno priznala, pojasnila pa tudi, da je sedaj članica Planinskega društva Kranjski gamsi in se z njimi redno podaja na organizirane pohode.

»Članstvo v planinskem društvo bi priporočila vsem pohodnikom, tako začetnikom, kot tudi tistim bolj izkušenim, saj poleg dobre družbe v društvih pridobiš tudi ogromno znanja in nasvetov za varno pohodništvo. Nesreč v gorah je preveč in naša dolžnost je, da se izobrazimo o pravilni opremi in tudi fizični pripravljenosti za osvojitev želenih vrhov,« priporoča Nina, ki si danes dneva brez obiska vsaj bližnjega Jošta, Jakoba ali Šmarjetne ne predstavlja.

Kateri pa je bil najvišji vrh, ki ji ga je že uspelo osvojiti in kakšne ima načrte za prihodnje podvige?

View this post on Instagram

A post shared by Ninka Planinka (@ninka.planinka)

»Najvišji vrh, ki sem ga do sedaj osvojila je bil Triglav, najdaljša tura je bila pa 35 kilometrska krožna tura po Polhograjskem hribovju. Letos imam v načrtu še kar nekaj večjih podvigov, med drugim bom osvojila vsaj 50 različnih vrhov in se udeležila parih daljših pohodov, prvi bo že 23. aprila, ko se bom podala na 64 kilometrski vzdržljivostni pohod po Roški pešpoti po medvedovih stopinjah,« je zaključila.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Marko Pavlović (partner Katarine Benček) šokiral z resnico: Brez zadržkov je spregovoril o trojčku

Published

on

Partner Katarine Benček je razkril nekaj pikantnih podrobnosti svojih posteljnih aktivnosti in presenetil vse.

Priljubljena spletna vplivnica Katarina Benček in njen srčni izbranec Marko Pavlović, sta bila gosta pri Davidu Amaru. Ta jima je v svojem Quickiju zastavil nekaj pikantnih vprašanj.

Med drugim sta odgovorila tudi na vprašanje, ali sta kdaj imela spolni odnos z več kot eno osebo hkrati.

Katarina je takoj odgovorila: »Jaz res nisem, vem pa, da on je, tako da ….«

Tudi Marko je to priznal in dejal: »Sem! Ampak premalokrat!«

S svojim priznanjem je presenetil Amara, Katarina pa se je na ves glas smejala …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ta kandidatka šova Ljubezen po domače je danes neprepoznavna! Tudi vi boste brez besed

Published

on

Znana resničnostna zvezdnica je danes popolnoma spremenjena. Ko boste videli, kako je videti, boste ostali popolnoma brez besed.

Zagotovo se še spomnite simpatične svetlolaske Špele Leskovar, ki je vstopila v šov Ljubezen po domače. Bila je ena izmed kandidatk Jureta Novaka. Takrat med njima iskrica ni preskočila, Špela se je kmalu poslovila in odšla domov.

Nato je ponovno presenetila, gledali smo jo v šovu MasterChef, a že tam je bila videti popolnoma drugače. Spremenila je pričesko, znebila pa se je tudi nekaj odvečnih kilogramov.

Danes pa Špela navdušuje v popolnoma novi preobrazbi, postala je zares prava lepotica, ki je očitno zelo navdušena tudi nad športom.

»Uzivaj in zivi zivljenje, ker je prekratko, da bi se ukvarjal z nepomembnimi stvarm,« je zapisala poleg ene izmed zadnjih dodanih fotografij na Instagram.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta (Poroka na prvi pogled) je danes videti zelo drugače. Presenečeni boste

Published

on

Vlasta, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, je presenetila z novo fotografijo.

Priljubljena nevesta Vlasta, ki se je s svojo karizmo prikupila mnogim v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je na Instagramu presenetila svoje spletne prijatelje.

Delila je namreč fotografijo, na kateri je videti zelo zapeljivo in zelo samozavestno.

»Za vsako močno, neodvisno žensko stoji majhna deklica, ki se je morala naučiti postaviti se zase, brez, da bi se zanašala na druge,« je zapisala poleg in takoj požela številne všečke.

Tudi vam bo zelo všeč!

Njeno objavo boste našli tukaj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals