Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Takšna lepotica je bila Miša Molk nekoč. Te fotografije še niste videli

Objavljeno

V redu

Samo poglejte si, kako lepa je bila …

Televizijska voditeljica Miša Molk, ki se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi preko družbenega omrežja, zelo rada obuja spomine. Tako pogosto deli kak lep utrinek iz svoje preteklosti in tudi tokrat jih je razveselila z zares čudovito fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti. Na njej je mlada Miša Molk in videti je zares čudovito.

“Ja…, kot frklja sem imela možnost delati z izjemnimi ljudmi, ki so me opozarjali na napake. Uredniki, snemalci, kamermani, režiserji,…

Pa veliko avdicij smo morali narediti. In številne tečaje. V tistih časih ni bilo lahko priti na RTV, takrat še na TV Ljubljano. Bila so izjemno drobna in zahtevna sita, na katerih si obstal, če si res obetal, da te špranje niso pogoltnile in poslale v odplako. In tudi argumentacije so bile neposredne, konkretne in tudi kasneje pri opazovanju in spremljanju našega dela sprotne.,« je med drugim pripisala poleg fotografije.

No, roko na srce, tudi danes je Molkova videti zelo dobro.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals