Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Emma Stone nosi poročni prstan

Objavljeno

V redu

Emma Stone je sprožila govorice, da sta se z Daveom McCaryjem poročila, tako da je pred kratim nosila poročni prstan v video klepetu.

Marca so poročali, da sta zvezda “La La Land” in nekdanji avtor “Saturday Night Live”, prekinila poročne načrte za konec tedna v Los Angelesu zaradi pandemije korona virusa. Takrat je bilo znano, da je bila poroka “začasno preložena”.

Vendar, ko se je v začetku tega meseca pojavila v video klepetu z zvezdo “Big Little Lies” Reese Witherspoon, za njeno pogovorno oddajo serija “Shine On with Reese” so oboževalci ugotovili, da Emma očitno nosi poročni prstan na levi roki, kjer je bil nekoč njen zaročni prstan.

Emma, ki se je decembra zaročila z Daveom po dveletni zvezi, se še vedno mora spoprijeti z zakonskimi špekulacijami.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Natalija Verboten pokazala svojo izklesano postavo, njena prosojna obleka razkriva dolge noge in še marsikaj

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je s takšno fotografijo navdušila številne. Pogledali jo boste dvakrat!

Slovenska pevka Natalija Verboten je tokrat na družbeno omrežje Instagram dodala fotografijo, ki je sprožila val všečkov in pohval. Pevka je oblečena v čudovito obleko, ki poudari njene obline in pokaže njene dolge ter vitke noge.

»Nasmeh nas ne stane nič, lahko pa marsikomu polepša dan…  Nasmejan dan vam želim! (spomin iz koncerta na Lj gradu, april 2021),« je pripisala poleg fotografije, s katero je pokazala, da je videti zares popolno. Najdete jo spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, je ta znana Slovenka pridobila vsaj 20 odvečnih kilogramov? To pa je šok

Objavljeno

V redu

Avtor

Še ravnokar je bila videti popolno, sedaj pa takole. Kaj se ji je zgodilo?

Priljubljena slovenska Instagram vplivnica Teja Jugovic, znana tudi kot coolmamacitaa, je tokrat šokirala svoje spletne prijatelje s fotografijo, ki jo je dodala na Instagram račun.

Zares boste morali dvakrat pogledati, da boste ugotovili, da je vse skupaj le šala in da se lepa Teja ni pretirano zredila. No, se je pa počutila tako.

»Kaj me najbolj osreči? Dobra hrana, boljša hrana, kruhki:) In tkole sta me moji moji @indiraekic in @karmen_meze presenetili in odpeljali točno tja, kjer sem najraje. V @kruhkerija_gorjanc hodim že 20 let in nikoli ne razočarajo. Vedno pojem 6 kruhkov in še solato in vedno se potem počutim tkole:). Celo noč mi je slabo in vedno rečm, da naslednjič pojem samo 3, pa se to pač nikol ne zgodi. Obožujem jih. Bila je ljubezen na prvi ugriz, ki še kar traja,« je namreč pripisala poleg fotografije.

Najbrž ni edina in najbrž imamo prav vsi včasih takšne in podobne trenutke. Se strinjate?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Takšna lepotica je hči znane slovenske pevke

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, samo poglejte, kako lepo hči ima. Fotografije si ne boste mogli nagledati!

Znana slovenska pevka Natalija Kolšek, ki ima tri otroke, je danes ponosno pokazala fotografijo svoje hčere Aiše Naje. Ta je dopolnila osemnajst let in je zares prava lepotica. Njena slavna mati je lahko upravičeno ponosna nanjo.

»Aiša Naja, vsega dobrega veliiiko ob vstopu v odraslost,« je zapisala na družbenem omrežju ob fotografiji.

Čestitkam se pridružujemo tudi iz našega uredništva!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals