Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 14.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 14/05/2020

»V nas se vsak dan rojeva nova energija. Neskončnemu v nas ne more spodleteti. Na vseh področjih nas vodi božanska inteligenca.«

Današnji dan je dan gibanja in sprememb, dan presenečenj, ko je vse mogoče. Vzpodbuja željo po neodvisnosti, svobodi, samostojnosti, družabnosti, vedoželjnosti, avanturizmu. 

Želeli se boste zabavati in družiti. Radi boste tam, kjer se kaj zanimivega dogaja. Na enem mestu ne boste dolgo zdržali. Želji po akciji in spremembah bosta močni.  Veliko bo pisne in ustne komunikacije. Radi boste navezovali stike. 

Danes lahko uspešno uresničite vizionarske ideje, a s krajšim rokom trajanja. Iskali boste poti, kako čim bolj preprosto uresničiti zamisli in tako pomagati sebi in drugim. Videli boste kombinacije in možnosti, ki jih običajno ne. Znali boste povezati različnosti na prvi pogled nezdružljivih nasprotij. Izogibajte se špekulacijam z denarjem. Za danes velja rek:”Easy come, easy go.” 

Prepuščali bi se spontanosti in vihravosti, a bolj kot impulzivnost, bodo pri uresničevanju vaših načrtov in idej prišli v poštev vaša odločnost, samoiniciativnost in fokusiranost.  

Veliko vam bosta pomenili umetnost in estetika. Radi se boste uredili, poflirtali z gospodično oz. gospodičem, si privoščili sprehod v dvoje, romantično večerjico in se prepustili nežnim plesnim ritmom v domači dnevni sobi.  Ne računajte, da bo takšno razmerje trajalo na dolgi rok. Sprijaznite se s tem, da je lahko tudi kratko in sladko. 

Na področju dela in partnerstva bo vse v redu, če boste brzdali svojo impulzivnost in jeziček. 

Želim vam srečen dan. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko