Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Hrvaški mediji pišejo o Slovenki Sonji, ki naj bi osvojila srce Petra Graše

Objavljeno

V redu

Kdo je fatalna Slovenka, ki jo povezujejo s pevcem Petrom Grašom, je le eden od naslovov v hrvaških medijih. 

Estradna prekinitev leta je presenetila Hrvaško, a tudi Slovenijo, ki spremlja hrvaško sceno in jo pozna kot “svoj žep”. Ko smo izvedeli, da se je Petar Grašo po več kot 20 letih skupnega življenja razšel z Danijelo Martinović, so Slovenci med svojimi vrstami našli morebitnega krivca za razpad slavnega ljubezenskega para. Tamkajšnji mediji so objavili razmerje med Grašom in Sonjo Erčulj, še pišejo in ugibajo.

Sonja Erčulj je direktorica trženja ene vodilnih slovenskih vinskih kleti, Graša pa je spoznala po zaslugi poslovnega sodelovanja, leta 2019 sta skupaj tudi pozirala. Omenjena je komentirala, da ljudje ne razumejo, kaj pomeni poslovno sodelovanje. Sonja Erčulj nameč dela pri družini Puklavec, ki je svojo penino poimenovala po Graši. Po drugi strani se pa ve, da je Petar Grašo velik ljubitelj vin in tudi, da veliko časa preživi v Sloveniji, saj ima tam najboljšega prijatelja Chefa Tomaža Kavčiča. Ljudje ugibajo in komentirajo, eden od komentarjev je bil: “Kjer je dim je tudi ogenj“.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals