Kontaktirajte nas

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) v nagajivih pozah. Te fotografije morate videti

Objavljeno

V redu

Vau, čudovita je!

Nina, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je svoje spletne prijatelje razveselila z zares lepimi in umetniškimi fotografijami. Prelevila se je v Pin up dekle in navdušila.

Zanimalo nas je, kaj sploh je Pin up dekle in kako je snemanje potekalo.

»Pin up dekleta so bile najprej ilustracije, katerih namen je bil da so si ljudje, predvsem moški, na primer vojaki, športniki, mornarji, na njih spočili oči. To so bile predvsem ilustracije navihanih deklet, simpatičnih in ljubkih, z oblinami na pravih mestih in z obvezno rdečo šminko, nasmeškom ter v nagajivih pozah. Odeta so bila v slikovite vzorce, kot so češnje in jagode, pikice, črte, prikrojene uniforme. S časom so se ilustracije prelevile v fotografije in čeprav se je vse začelo v 50. letih Pin up dekleta še danes predstavljeno glamur in seksapil, ki mešajo misli slehernega moškega, rade pa jih pogledajo tudi žensk.,« nam je pojasnila simpatična temnolaska in razkrila tudi, kako se je na snemanju imela, kako je potekalo: »Ideja za projekt »Pin up bejba za en dan« je nastala pod okriljem fotografinje Sanje (https://www.instagram.com/sanjasvisuals/ ) in maskerke Sarah (https://www.instagram.com/sarahbamburac_art/ ), in ko sta me povabili zraven kot model, sem bila takoj za! Sarah nas je povezala, začele smo ‘brainstormati’ z idejami za poze, rekvizite, ‘stylinge’ in vse kar spada zraven, določile smo datum in šle v akcijo. Na snemanju, ki smo ga imele v Radovljici in na letališči v Lescah smo plesale, se smejale in predvsem uživale.«

foto: Sanja’s visuals

In kako se je pri ustvarjanju tega projekta počutila?

»Slike, ki so nastale so preprosto božanske, no saj kako pa ne bi bile: rdeče ustnice, kodri, dekliške oblekce, glamur, seksapil, navihanost, veliko smeha in seveda vse znanje, ki ga imata Sanja in Sarah. Še več takih dni prosim (smeh). Če se bi še katera rada prelevila v zapeljivo glamurozno Pun up bejbo za en dan ali pa kaj podobnega naj nujno kontaktira Sanjo (https://www.instagram.com/sanjasvisuals/ ).

foto: Sanja’s visuals

Foto: Planet TV

Zabava

Lea Bertoncelj po šovu uživa takšno srečo! Zelo boste presenečeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vse postavilo na svoje mesto.

V finalni oddaji Ljubezen po domače smo izvedeli, da sta Lea in Jure Novak ostala dobra prijatelja. Se je pa Lei takoj po snemanju šova nasmehnila sreča, spoznala je čudovitega fanta, s katerim je srečna še danes.

Kaj pa sicer počne danes Lea?

»Delam v pisarni ter delam tudi kot osebna asistentka. Jeseni bom naredila strokovni izpit za zastopnika, imam tudi par projektov, ki sedaj delam na njih a zaenkrat o tem še ne bi spregovorila.«

In kaj pravi o svoji sreči, o svojem življenju?

»Moje življenje je tako, kot si ga naredim jaz, torej najboljše kar lahko. Ni vse vedno v rožicah ampak iz tega se vedno kaj naučimo.  Je pa res, da se mi je, ko sem spoznala svojega fanta življenje spremenilo. Pomagala sva drug drugemu pri uresničevanju želja ter drug drugega učiva za življenje. Tako da sem mu hvaležna, da sem se lahko marsikaj naučila.«

Lea uživa življenje. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poroka na prvi pogled: Uganka – kaj se je dogajalo med akterji po večerjah, ko ni bilo kamer?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste kaj šokirani?

V šovu Poroka na prvi pogled so imeli pari enkrat tedensko skupno večerjo. Tam se je, po besedah Nine, sklepalo prijateljstvo in gradili so se odnosi. Kaj pa se je dogajalo, ko kamer ni več bilo?

»Vsi pari smo se srečevali in družili samo na večerjah in ceremonijah, tako da smo imeli bolj malo časa za spoznavanje in druženje,« nam je razkrila Nina in dodala še, da je bil namen večerij druženje, tedenska refleksija, izmenjava izkušenj, pa tudi svetovanje, predvsem pa druženje.

»Seveda smo na večerjah spili tudi kakšen kozarček vina, kot se spodobi ob dobri hrani. Na zadnji večerji pa so nas vse preplavila čustva. Začeli smo dojemati, da se eksperiment približuje koncu in da bomo zelo hitro v realnem svetu, kjer nas bo čakalo ogromno neznank in na novo nastalih situacij,« je še pojasnila.

Ko je bilo konec večerje, so ugasnile tudi kamere. Kaj se je dogajalo?

Kajs se je dogajalo, ko so kamere ugasnile?

»Po večerji so kamere ugasnile, kaj se je pa potem dogajalo, pa vemo le mi,« ostaja Nina skrivnostna.

Razkrila je le to, da so prav na teh večerjah posamezni akterji med seboj spletli tesnejša prijateljstva, ki pa so se spremenila v prava šele, ko je bilo že vsega konec. »Z vsemi smo ostali v korektnih in lepih odnosih, a sama sem se z Danico in Monjo, s katerima se slišim praktično vsak dan, najbolj spoprijateljila.«

foto: planet tv

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ste videli, kakšna lepotica je danes Sajra (Ljubezen po domače)? Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je velika sprememba.

Na družbenem omrežju smo opazili zares lepo fotografijo Sajre Halep, ki smo jo gledali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače. Sajra je videti naravnost popolno, njena preobrazba je očitna. Videti je, da je izgubila tudi nekaj odvečnih kilogramov.

»Mislite? Neeee, to držim trebuh noter,« nam je v smehu dejala, ko smo jo poklicali. »Moja mami čisto predobro kuha, da bi lahko kaj shujšala,« je še dodala.

Se tudi vam zdi tako? Mi vztrajamo, da je videti zelo dobro.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals