Connect with us

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) v nagajivih pozah. Te fotografije morate videti

Published

on

Vau, čudovita je!

Nina, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je svoje spletne prijatelje razveselila z zares lepimi in umetniškimi fotografijami. Prelevila se je v Pin up dekle in navdušila.

Zanimalo nas je, kaj sploh je Pin up dekle in kako je snemanje potekalo.

»Pin up dekleta so bile najprej ilustracije, katerih namen je bil da so si ljudje, predvsem moški, na primer vojaki, športniki, mornarji, na njih spočili oči. To so bile predvsem ilustracije navihanih deklet, simpatičnih in ljubkih, z oblinami na pravih mestih in z obvezno rdečo šminko, nasmeškom ter v nagajivih pozah. Odeta so bila v slikovite vzorce, kot so češnje in jagode, pikice, črte, prikrojene uniforme. S časom so se ilustracije prelevile v fotografije in čeprav se je vse začelo v 50. letih Pin up dekleta še danes predstavljeno glamur in seksapil, ki mešajo misli slehernega moškega, rade pa jih pogledajo tudi žensk.,« nam je pojasnila simpatična temnolaska in razkrila tudi, kako se je na snemanju imela, kako je potekalo: »Ideja za projekt »Pin up bejba za en dan« je nastala pod okriljem fotografinje Sanje (https://www.instagram.com/sanjasvisuals/ ) in maskerke Sarah (https://www.instagram.com/sarahbamburac_art/ ), in ko sta me povabili zraven kot model, sem bila takoj za! Sarah nas je povezala, začele smo ‘brainstormati’ z idejami za poze, rekvizite, ‘stylinge’ in vse kar spada zraven, določile smo datum in šle v akcijo. Na snemanju, ki smo ga imele v Radovljici in na letališči v Lescah smo plesale, se smejale in predvsem uživale.«

foto: Sanja’s visuals

In kako se je pri ustvarjanju tega projekta počutila?

»Slike, ki so nastale so preprosto božanske, no saj kako pa ne bi bile: rdeče ustnice, kodri, dekliške oblekce, glamur, seksapil, navihanost, veliko smeha in seveda vse znanje, ki ga imata Sanja in Sarah. Še več takih dni prosim (smeh). Če se bi še katera rada prelevila v zapeljivo glamurozno Pun up bejbo za en dan ali pa kaj podobnega naj nujno kontaktira Sanjo (https://www.instagram.com/sanjasvisuals/ ).

foto: Sanja’s visuals

Foto: Planet TV

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals