Domov Zabava Nina (Poroka na prvi pogled) v nagajivih pozah. Te fotografije morate videti

Nina (Poroka na prvi pogled) v nagajivih pozah. Te fotografije morate videti

Vau, čudovita je!

Nina, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je svoje spletne prijatelje razveselila z zares lepimi in umetniškimi fotografijami. Prelevila se je v Pin up dekle in navdušila.

Zanimalo nas je, kaj sploh je Pin up dekle in kako je snemanje potekalo.

»Pin up dekleta so bile najprej ilustracije, katerih namen je bil da so si ljudje, predvsem moški, na primer vojaki, športniki, mornarji, na njih spočili oči. To so bile predvsem ilustracije navihanih deklet, simpatičnih in ljubkih, z oblinami na pravih mestih in z obvezno rdečo šminko, nasmeškom ter v nagajivih pozah. Odeta so bila v slikovite vzorce, kot so češnje in jagode, pikice, črte, prikrojene uniforme. S časom so se ilustracije prelevile v fotografije in čeprav se je vse začelo v 50. letih Pin up dekleta še danes predstavljeno glamur in seksapil, ki mešajo misli slehernega moškega, rade pa jih pogledajo tudi žensk.,« nam je pojasnila simpatična temnolaska in razkrila tudi, kako se je na snemanju imela, kako je potekalo: »Ideja za projekt »Pin up bejba za en dan« je nastala pod okriljem fotografinje Sanje (https://www.instagram.com/sanjasvisuals/ ) in maskerke Sarah (https://www.instagram.com/sarahbamburac_art/ ), in ko sta me povabili zraven kot model, sem bila takoj za! Sarah nas je povezala, začele smo ‘brainstormati’ z idejami za poze, rekvizite, ‘stylinge’ in vse kar spada zraven, določile smo datum in šle v akcijo. Na snemanju, ki smo ga imele v Radovljici in na letališči v Lescah smo plesale, se smejale in predvsem uživale.«

foto: Sanja’s visuals

In kako se je pri ustvarjanju tega projekta počutila?

»Slike, ki so nastale so preprosto božanske, no saj kako pa ne bi bile: rdeče ustnice, kodri, dekliške oblekce, glamur, seksapil, navihanost, veliko smeha in seveda vse znanje, ki ga imata Sanja in Sarah. Še več takih dni prosim (smeh). Če se bi še katera rada prelevila v zapeljivo glamurozno Pun up bejbo za en dan ali pa kaj podobnega naj nujno kontaktira Sanjo (https://www.instagram.com/sanjasvisuals/ ).

foto: Sanja’s visuals

Foto: Planet TV