Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 14.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 14/06/2020

“Življenje je kot cvet in ljubezen je njegov med.” Victor Hugo. 

Dobro jutro vsem zgodnjim kofetkarjem, vsem pa dober dan na čudovito, družinsko obarvano nedeljo!

Današnji dan je namenjen vlaganju časa, energije, pozornosti in ljubezni lastnemu domu, družini (ožji in širši) in zakonu. Povejmo, poslušajmo, pomagajmo, ustrezimo, naredimo.  Svojim dragim povejmo, da jih imamo radi, izboljšajmo ali popestrimo odnose in dogajanje doma. Nedelja je danes. Zakaj si ne bi omislili družinskega srečanja, izleta, piknika ali druženja ob družabnih igrah. V enaki meri, kot so danes pomembni odnosi, je pomembno tudi bivalno okolje. Malo ga polepšajmo ali spremenimo postavitev pohištva, če ne drugega. Izvedimo popravila tistega, kar nagaja, od električne do vodovodne napeljave. Če je nujno, obrtniki pridejo tudi na nedeljo. Ne odlašajte s klicem.

Če si boste zaželeli večjih sprememb in novosti v okviru svojega doma in družine, danes je res dan zato, da obelodanite svoje želje in ideje, ki jih že dalj časa premlevate pri sebi. Danes boste našli pot od ideje in zamisli do uresničitve in z rešitvijo pomagali sebi in drugim. Slišani in razumljeni boste. Težko, da vas danes kdo zavrne. Domači bodo pripravljeni pomagati. Manjše vsakdanje težave in sitnosti pa se lahko razrešijo tudi na čudežne načine. 

Ključi: lepota, ljubezen, dom, družina, zakon, sprememba.

Medsebojnega razumevanja in veliko ljubezni vam želim danes. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com