Domov Zanimivosti Ima titulo najbolj prijaznega igralca v Hollywoodu, le zakaj?

Ima titulo najbolj prijaznega igralca v Hollywoodu, le zakaj?

Kanadski igralec Ryan Reynolds (44) je znan kot najbolj prijazen človek v Hollywoodu, človek, ki ima dobro besedo za vse in nikoli ne zavrne dati avtograma oboževalcu . A ni le dober, ampak tudi zelo uspešen. To kažejo njegove filmske uspešnice in poslovni podvigi s produkcijo Aviation Gina in vlaganje v telekomunikacijsko podjetje Mint Mobile, pa tudi usklajeno družinsko življenje s kolegico Blake Livelyj in njunimi tremi hčerkami, James (6), Inez (4) in Betty (2).

Zaradi snemanja pogosto menja lokacije in obišče razne dele sveta in jih v filmih tudi drugače pokaže oziroma se jih loti. Obiskal je tudi sosednjo Hrvaško. A odgovoru na vprašanje kaj je bilo bolj zabavno uničiti Amsterdam ali Hrvaško, se je lepo izognil.

“In ne, ne boste me prisilili, da odgovorim na to vprašanje. Nikakor ne želim vznemirjati svojih evropskih prijateljev. Vedo, da je vse to le potegavščina in da pravzaprav obožujem Evropo. Moram priznati, da sta obe lokaciji spektakularni. Očitno je to stranski učinek mojega dela, da grem po svetu in odkrivam čudovite kraje in se hkrati pretvarjam, da je to služba.” Ob tem je celo dejal, da si lahko predstavlja kako se po upokojitvi preseli k sosedom. Ima pa še kar veliko pred seboj do upokojitve.

Očitno pa ni le ljubezniv ampak tudi hudomušen, saj je na vprašanje kako je uspel dobiti titulo najbolj prijaznega igralca odgovoril:” Nekaj je v mojem značaju, a tudi gin je zelo pomagal. Izravnava vse neprijetne situacije.”

Foto: ALESSIO BOTTICELLI GC IMAGES