Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Bo Jan Plestenjak res postal očka? Sedaj je končno znano

Objavljeno

V redu

So vse skupaj le govorice ali je res kaj na tem?

O tem, ali bo priljubljeni pevec Jan Plestenjak res postal očka, se šušlja že nekaj časa. Seveda je temu ‘krivo’ tudi to, da je lani potrdil svojo zvezo z lepotico Laro Pernek, je pa omenil tudi, da si želi otroka.

In če ste spremljali oddajo Znan obraz ima svoj gas, ste zagotovo zasledili vprašanje voditeljev, Peter Poles in Sašo Stare sta ga v oddaji, v kateri je bil četrti žirant, kar naravnost vprašala, kaj je res in kaj ne. Kot piše portal Svet24, sta mu posvetila pesem z naslovom Fotr Jan, “glasbenik pa je moral med njunim nastopom z znakom ‘drži’ in ‘ne drži’ komentirati dejstva, ki sta jih voditelja povedala v besedilu pesmi.”

Takrat je pevec zanikal, da bo oče, saj je na to dejstvo večkrat pokazal znak »ne drži«.

»Poles in Stare sta res prava genija, ki imata zelo inteligenten humor. Jaz ju občudujem. Sam na ta njun komad nisem bil pripravljen in sem moral res dobro poslušati, kaj pojeta, lahko pa rečem, da je bilo v njem kar nekaj polresnic,« je dejal za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals