Ksenija Benedetti iskreno o ljubezni do Borisa Cavazze. Njene besede vas bodo ganile

<div id="midasWidget__r92"></div>

Tako lepo je opisala njuno ljubezen …

Izšel je ponatis romana Cavazza, ki je nastal po biografiji igralca Borisa Cavazze, zapisala ga je Vesna Milek. Kot je med drugim zapisala na portalu Delo.si, je bil ponatis priložnost, da se ponovno srečata.

»V zadnjih letih bi dvakrat kmalu prestopil na drugo stran, dvakrat so njegovi bližnji in vsi, ki ga imamo radi, trepetali za njegovo življenje, a njegova življenjska sila je neuničljiva. Tako kot je sam kot mlad mornar kljuboval viharju na palubi ladje, tako je zdaj vsem padcem navkljub izbral življenje. Boris je življenje,« je v svojem zapisu na za omenjeni portal zapisala Milekova, dodala pa tudi čudovit zapis, ki ga je o svojem možu zapisala Benedettijeva: »Boris je postal moje drevo, spletena sem z njegovimi koreninami, naslonjena na njegovo deblo in objeta z njegovo krošnjo.«

Kot še piše Milekova, je Cavazzo na intervjuju vprašala, kako sedaj občuti ljubezen. »Rekel je, da je ta ljubezen, ki jo je spoznal v zadnjem času, nekaj, kar ni bilo nikoli napisano, nekaj, o čemer ni nikoli bral. Je nekaj, kar je mogoče samo čutiti. Gledal je v žensko, ki je bila za kamero,­ samo onadva vesta, kaj sta previharila v zadnjih letih, koliko lepote, strasti in koliko težkih preizkušenj. Zato samo ona ve, da ima ta knjiga nenapisano poglavje, ki bi zahtevalo nov roman,« je zapisala in s tem razkrila tudi, zakaj v ponatisu ni poglavja o Kseniji Benedetti.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice