Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ksenija Benedetti iskreno o ljubezni do Borisa Cavazze. Njene besede vas bodo ganile

Objavljeno

V redu

Tako lepo je opisala njuno ljubezen …

Izšel je ponatis romana Cavazza, ki je nastal po biografiji igralca Borisa Cavazze, zapisala ga je Vesna Milek. Kot je med drugim zapisala na portalu Delo.si, je bil ponatis priložnost, da se ponovno srečata.

»V zadnjih letih bi dvakrat kmalu prestopil na drugo stran, dvakrat so njegovi bližnji in vsi, ki ga imamo radi, trepetali za njegovo življenje, a njegova življenjska sila je neuničljiva. Tako kot je sam kot mlad mornar kljuboval viharju na palubi ladje, tako je zdaj vsem padcem navkljub izbral življenje. Boris je življenje,« je v svojem zapisu na za omenjeni portal zapisala Milekova, dodala pa tudi čudovit zapis, ki ga je o svojem možu zapisala Benedettijeva: »Boris je postal moje drevo, spletena sem z njegovimi koreninami, naslonjena na njegovo deblo in objeta z njegovo krošnjo.«

Kot še piše Milekova, je Cavazzo na intervjuju vprašala, kako sedaj občuti ljubezen. »Rekel je, da je ta ljubezen, ki jo je spoznal v zadnjem času, nekaj, kar ni bilo nikoli napisano, nekaj, o čemer ni nikoli bral. Je nekaj, kar je mogoče samo čutiti. Gledal je v žensko, ki je bila za kamero,­ samo onadva vesta, kaj sta previharila v zadnjih letih, koliko lepote, strasti in koliko težkih preizkušenj. Zato samo ona ve, da ima ta knjiga nenapisano poglavje, ki bi zahtevalo nov roman,« je zapisala in s tem razkrila tudi, zakaj v ponatisu ni poglavja o Kseniji Benedetti.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals