Nekoč lomilec ženskih src, se je zdaj popolnoma spremenil

Igralec Zac Efron se je odločil, da bo povsem spremenil svoje življenje, svoj videz in celo pridobil nekaj odvečnih kilogramov.

Zac trenutno dela na projektu potopisnega šova, imenovanega “Down To Earth”, sedež ima v Byron Bayu v Avstraliji, kamor se je po poročanju ameriških medijev preselil v bolj sproščeno življenje. Tam so ga paparaci ujeli s skrivnostno natakarico, s katero sta si izmenjala malce nežnosti, kar je seveda takoj sprožilo govorice o novi ljubezni. 

32-letni igralec je znan po svojem razmerju z Vanesso Hudgens, ki se je začela na snemanju “High School Musical”. Snemanje filma se je začelo leta 2005, vendar se že dolgo govori, da je ljubezen med njima izbruhnila šele dve leti pozneje. Čeprav sta veljala za enega najbolj priljubljenih in najlepših parov, sta decembra 2010 presenetila z razhodom.

Po tem je igralec leta 2014 imel razmerje z modelom Sami Miro, a je ta odnos trajal le do aprila 2016. Pred tem se je igralec v začetku leta 2013 prijavil na rehabilitacijo zaradi alkohola in drog in se poleti istega leta razglasil za “čistega”.

Bi ga prepoznali?

View this post on Instagram

Getting the hang of this 🎣

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Foto: Facebook