Numerološka usmeritev dneva – Torek, 14.7.2020

<div id="midasWidget__r92"></div>

“Bodi vedno predan sebi. Tudi, če nihče drug ne razume, pomembno je le, da ti veš, zakaj to počneš.” Tjaša Dorelay

Dobro jutro, dober dan, srčni vsi! Poglejmo, čemu je namenjen današnji dan.

Današnji dan vas vzpodbuja k uresničevanju lastne vizije. Uspeli boste v vsem, v kar verjamete. Če razmišljate o koristnosti veganskega prehranjevanja in na ulico postavite stojnico ali prikolico z vegansko prehrano, boste uspeli. Lahko odprete tudi vegansko restavracijo. Če verjamete oz. ste prepričani, da je potrebno redno izpirati črevesje, začnite izvajati kolonik in storitev ponudite širše. Uspeli boste. Če ste prepričani, da bi vsi ljudje zjutraj pred odhodom v službo morali zaradi zdravja izvajati jogo, bodite prvi na travniku v parku med stolpnicami in začnite učiti jogo. Če pride k vam en posameznik, verjemite, s časom se bodo namnožili in uspeli boste. 

Dan zahteva vaše neodvisno delovanje. Vizijo danes boste imeli. Če boste vaša prepričanja organizirali v neko delujočo zadevo in jo ponudili ljudem, boste uspeli. Vendar, pazite, vse na kratek rok. Zadeve bodo usešno delovale, a v mislih ne imejte dolgoročnih naložb. Morda bo čez nekaj let že utečeno zadevo potrebno malce spremeniti, reorganizirati.

Danes vas bodo gnala čustva, bolj impulzivni boste. Pazite na jeziček, ki zna biti hitrejši od misli. Hitro se lahko komu zamerite. 

Bodite sebi predani danes. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice