Preberite, zakaj je Zvezdana Mlakar pretresena

Priljubljena slovenska igralka in voditeljica pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar pravi, da je zaradi določenega stavka vedno pretresena. Gre za stavek: Se človek, ki posadi drevo zaveda, da ne bo nikoli sedel v senci njegove krošnje?

O tem je pisala tudi na družbeno omrežje in sicer je zapisala sledeče besede:

Globina tega stavka me vedno pretrese, prestavi me v dimenzijo minljivosti, majhnosti, hvaležnosti…v bistvu se zavem moči semen, ki jih vztrajno sejem v svojem življenju…in pod kakšnim drevesom, ki sem ga posadila pred 30 leti že lovim zavetje njegovih vej, pod njim čutim, da njegov čas šele prihaja. Kakšno drevo pa tudi neha rasti in se suši…pod enim takšnim žalostna sedim in premišljujem. Sprejemam. Tudi to je življenje.
Vztrajna bom do konca, posadila sem in bom, mnogo dreves, da bo gozd moje ljubezni dal zavetje vsem, ki ga potrebujemo, tudi tistim, ki bodo, ko mene ne bo več !

Njeno celotno objavo si lahko pogledate spodaj.

Nekateri njeni sledilci in oboževalci so se z njenim zapisom strinjali in zapisali, da je to res globoka misel, spet drugi pa se z njo niso strinjali. Eden izmed njenih sledilcev ji je tako zapisal, da “Veliko sadimo in nekaj tudi uživamo, v senci naših dreves.” Spet drugi pa je zapisal, da je pred petimi leti posadil kaki in sedaj že sedi v njegovi senci.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com