Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Preberite, zakaj je Zvezdana Mlakar pretresena

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska igralka in voditeljica pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar pravi, da je zaradi določenega stavka vedno pretresena. Gre za stavek: Se človek, ki posadi drevo zaveda, da ne bo nikoli sedel v senci njegove krošnje?

O tem je pisala tudi na družbeno omrežje in sicer je zapisala sledeče besede:

Globina tega stavka me vedno pretrese, prestavi me v dimenzijo minljivosti, majhnosti, hvaležnosti…v bistvu se zavem moči semen, ki jih vztrajno sejem v svojem življenju…in pod kakšnim drevesom, ki sem ga posadila pred 30 leti že lovim zavetje njegovih vej, pod njim čutim, da njegov čas šele prihaja. Kakšno drevo pa tudi neha rasti in se suši…pod enim takšnim žalostna sedim in premišljujem. Sprejemam. Tudi to je življenje.
Vztrajna bom do konca, posadila sem in bom, mnogo dreves, da bo gozd moje ljubezni dal zavetje vsem, ki ga potrebujemo, tudi tistim, ki bodo, ko mene ne bo več !

Njeno celotno objavo si lahko pogledate spodaj.

Nekateri njeni sledilci in oboževalci so se z njenim zapisom strinjali in zapisali, da je to res globoka misel, spet drugi pa se z njo niso strinjali. Eden izmed njenih sledilcev ji je tako zapisal, da “Veliko sadimo in nekaj tudi uživamo, v senci naših dreves.” Spet drugi pa je zapisal, da je pred petimi leti posadil kaki in sedaj že sedi v njegovi senci.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znana Slovenka je pokazala svojo ljubezen. Poglejte, kakšnega lepotca ima!

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vi boste navdušeni nad temi fotografijami.

Priljubljena zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Pia Gavrič, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, je na svoj Instagram račun dodala nekaj fotografij, s katerimi je pokazala svojega lepotca.

»moje vse,« je zapisala poleg in številne ljubitelje pasjih prijateljev zelo razveselila.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je srčna izbranka Lada Bizovičarja zmagovalka tega resničnostnega šova?

Objavljeno

V redu

Avtor

To pa je presenečenje …

Takrat je imela komaj 19 let, Anela Šabanagič, ki je danes srčna izbranka priljubljenega igralca in voditelja Lada Bizovičarja, s katerim ima tudi dve hčerki, pa je tudi zmagovalka resničnostnega šova.

Kot piše portal njena, je leta 2010 zmagala v televizijskem šovu Supermodel Slovenije, zmaga ji je odprla vrata v svet mode.

»Aneli so se takrat na široko odprla vrata v svetu mode, predvsem zaradi podpisa pogodbe z agencijo Next Models. Živela je tako v New Yorku kot Londonu, sodelovala na tednih mode v Parizu in New Yorku ter celo z legendarno Kate Moss posnela eno izmed kampanj,« še med drugim pišejo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To se je ponoči dogajalo pri Janu Plestenjaku

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazali so posnetek. To se je dogajalo …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak navduši vedno, ko se oglasi preko družbenih omrežij. Tokrat pa je pevec delil nekoliko drugačen posnetek, na katerem pa je skupaj s svojima prijateljema Marjetko in Alešem Vovk, ki sta znana tudi kot duo Maraaya.

»To se zgodi,« so zapisali poleg posnetka in pokazali, da uživajo ob dobri kapljici vina. Mi pa upamo, da ponovno skupaj snujejo ideje za novo pesem.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals