Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Aleksander Čeferin in Princ William se očitno dobro razumeta

Objavljeno

V redu

Aleksander Čeferin in princ William z družino so si finalno nogometno tekmo med Anglijo in Italijo ogledali skupaj iz častne lože.

Slovenski odvetnik in nogometni funkcionar, ki je od leta 2016 predsednik Evropske nogometne zveze (UEFA) je tekmo med Anglijo in Italijo spremljal iz častne lože, ki jo je delil s princem Williamom, njegovo ženo Kate in najstarejšim sinom Georgem. Videti je, da sta se s princem Williamom ujela, seveda sta se tudi rokovala in izmenjala nekaj besed.

Aleksander Čeferin med rokovanjem s princem Williamom foto: AFP/PROFIMEDIA


Kljub vsemu pa je verjetno večino pozornosti ukradel mali George, ki je zavzeto navijal za domače nogometaše. Že prej je bilo znano, da britanski prestolonasledniki vzgajajo pravega malega nogometnega navdušenca, a na tem Euru se je izkazal kot prvi navijač angleške nogometne reprezentance. Princ George ni zamudil epskega finala, ki je potekal med Anglijo in Italijo. Vse oči so bile uprte na igrišče, a tudi v slavnostno ložo v kateri je imel mali princ osrednji položaj. Bil je navdušen in nasmejan, na koncu razočaran, kar se mu je videlo tudi na obrazu. A starša sploh mama Kate, ki sta bila tudi malo razočarana, sta ga tolažila, seveda pa z izjavo bodrila tudi nogometaše.

Imamo zlomljeno srce. Čestitke Italiji za veliko zmago. Anglija, prišli ste tako daleč, žal pa tokrat ni bil naš dan. Vsi lahko držite glavo pokonci in ste ponosni nase, vemo, da prihaja še veliko več “je zapisala vojvodinja Kate.

FOTO: Carl Recine Pool, Reuters

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO