Connect with us

Zanimivosti

Miša Molk to počne pri 60 letih! Njeno priznanje vas bo presenetilo

Objavljeno

on

Televizijska voditeljica je mnoge presenetila s svojim zapisom.

Priljubljena televizijska voditeljica Miša Molk je tokrat mnoge svoje spletne prijatelje presenetila z zelo zanimivim zapisom, ki ga je delila na družbenem omrežju.

Se je treba nekam strpati, če imaš energije kot pri tridesetih, šteješ jih pa še enkrat več; ker se ne znajdeš, kaj bi s tem naložkom sploh počel.

Ne,.. ne, počas,.. počas, si rečem, ni se ti treba razelektrit, ampak razveselit. Te vibracije so fajn. Ampak, kaj, ko imamo toliko predsodkov, kako naj bi, zlasti ženske, živele pri šestdesetih. Umirjeno, zamolčano, skrito… Hmmm,… to, no, to mi ne gre. Rada se družim, menim z ljudmi, pojem, plešem, se vznemirim ob hoji nekoga ali ob vonju nekoga,…

Je treba to skriti ali se sme še pokazati?,“ je zapisala, dodala pa še: Je sicer res, da mi recimo lanski sandali niso več prav, ker se mi prsti po zlomih stopalnic postavljajo po svoje, kot tudi to, da sem opazila sivo dlačico celo med obrvmi, da grem raje v kino ali v teater, kot pa da se podružbim z vonjavami selfi brižnikov. In, ja, moja strpnost do nestrpnih se je zajezila, utrdila se je pa odprtost in sočutnost do vsega, kar bi naša družba in država želeli osramotiti ali izgnati. Vsi ti tresljaji mojega, našega bivanja, ki jih ni malo, me opozarjajo, da sem, tukaj, zdaj.

Ne bom rekla, da slučajno, ker v slučaje ne verjamem, sem si pa te dni še enkrat ogledala film Parfum. In mi je vse spet še bližje. Življenje namreč diši po nas. In vsak od nas drugače. Lezemo za tem vonjem. Pa tudi sami mu pridajamo nove in nove esence. Zdaj je parfumov mnogo, hah, včasih, davno nazaj, se spomnim po pripovedovanju dveh imen, Pokošeno seno in Črna mačka. In kasneje »kao« ljubljanski Charlie. Samo steverdese so ga nosile.

Jaz sem v Trstu kupovala parfum Paco Rabanne. Z imenom, ki ga ni več. Ne obstaja.

Zdaj so pri nas na voljo skoraj vsi. Skoraj. Jaz svojega še vedno naročam iz tujine.

Veliko ponaredkov je, ki se razdišijo v pol ure ali pa dajejo zgolj trenutni vtis, da po nečem dišijo. Mi pa celo nekateri tapravi smrdijo ali pa fašem glavobol, če se nekdo z njim ni le poškropil, ampak premazal. Pogrošno vsiljivi so nekateri parfumi in veliko povedo o človeku, ki se je z njim pošprical. Ni vstopil vanj, ampak se z njim polil.

Sicer pa, ljudje si dišimo. Tudi brez parfumov. Koža sporoča, nam je blizu ali pa nas odvrne. Ker koža sporoča simpatično zadrego, namišljen pogum, prekrito agresivnost, sproščeno vljudnost in všečno privlačnost.

Parfum je lahko zgolj pobeg. In več kot ga je, večja je razdalja.

Dodati letom še lastni vonj te svilnate poživljajoče strukture,.. no ,to!

Smo, ker si dišimo.“

So tudi vam zapisi Molkove, ki jih deli preko družbenih omrežij všel? Mi priznamo, da so nam zelo!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako je videti danes in kaj počne

Objavljeno

on

Avtor:

Zagotovo se še spomnite pevke Marte Zore. Poglejte, kako je videti danes …

Pevka Marta Zore je s svojimi hiti leta 1998 razveseljevala številne. Najbolj uspešne so bile njene skladbe: Še si tu, Pojdi z njo, Le s teboj.

A pevka se je kmalu umaknila z glasbenih odrov in mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo.

Sedaj pa je z njeno fotografijo presenetil znani slovenski igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Skupno fotografijo je objavil na družbenem omrežju, poleg pa pripisal: »Marta Zore: ZVONČEK predstava za najmlajše.«

Bi prepoznali Zoretovo?

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tako postaven je danes sin Simone Weiss. Tudi vas bo ganil ta zapis o njem

Objavljeno

on

Avtor:

Takšen lep zapis mu je namenil njegov oče, Goran Šarac. Ganilo bo tudi vas …

Sin Simone Weiss in Gorana Šarca je dopolnil 31 let. Tako postaven mladenič je.

Sin pokojne pevke Simone Weiss, ki so jo mnogi imenovali tudi kraljica ljudskih src, in glasbenega producenta Gorana Šarca, Simon Šarac, je dopolnil 31 let.

Čestitko za njegov rojstni dan je ponosni oče Goran objavil tudi na družbeno omrežje.

“Drago moje dete, danes bo na tvoji torti zagorela 31 sveča. Čas gre tako hitro, da težko dojamem, da si iz malega fanta zrasel v pravega moža in očeta. Naj bo tvoje srce še vedno iskreno in dobro. Uživaj svojo življenjsko srečo z malim Erikom in Anito 31 in da še velikokrat slavimo tvoj rojstni dan.

Srečno moj zlati Simon Šarac,« je zapisal poleg fotografije, na kateri je njegov sin Simon.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska TV-voditeljica doživela hudo nesrečo

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica se je tik preden bi morala voditi oddajo, poškodovala.

Preko družbenega omrežja so pri POP TV sporočili, da oddaje Vizita ne bo, saj se je voditeljica Urška Šestan poškodovala.

“Dragi gledalke in gledalci oddaje 24UR

Žal danes v oddaji ob 19h ne boste videli rubrike Vizita, ker se je naši Urški Šestan pripetila nesreča. Na fotografiji je njena roka že v gipsu, na urgenci je namreč pristala zaradi padca na ledu.

Urška vam z gipsom na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo. Medtem pa vam polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo isto, kot njej.

Urška! Želimo ti čim prejšnje okrevanje Drži se,« so zapisali na družbene omrežju poleg fotografije, na kateri je razvidno, da je Šestanova dobila mavec.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals