Domov Zanimivosti Miša Molk to počne pri 60 letih! Njeno priznanje vas bo presenetilo

Miša Molk to počne pri 60 letih! Njeno priznanje vas bo presenetilo

Televizijska voditeljica je mnoge presenetila s svojim zapisom.

Priljubljena televizijska voditeljica Miša Molk je tokrat mnoge svoje spletne prijatelje presenetila z zelo zanimivim zapisom, ki ga je delila na družbenem omrežju.

Se je treba nekam strpati, če imaš energije kot pri tridesetih, šteješ jih pa še enkrat več; ker se ne znajdeš, kaj bi s tem naložkom sploh počel.

Ne,.. ne, počas,.. počas, si rečem, ni se ti treba razelektrit, ampak razveselit. Te vibracije so fajn. Ampak, kaj, ko imamo toliko predsodkov, kako naj bi, zlasti ženske, živele pri šestdesetih. Umirjeno, zamolčano, skrito… Hmmm,… to, no, to mi ne gre. Rada se družim, menim z ljudmi, pojem, plešem, se vznemirim ob hoji nekoga ali ob vonju nekoga,…

Je treba to skriti ali se sme še pokazati?,“ je zapisala, dodala pa še: Je sicer res, da mi recimo lanski sandali niso več prav, ker se mi prsti po zlomih stopalnic postavljajo po svoje, kot tudi to, da sem opazila sivo dlačico celo med obrvmi, da grem raje v kino ali v teater, kot pa da se podružbim z vonjavami selfi brižnikov. In, ja, moja strpnost do nestrpnih se je zajezila, utrdila se je pa odprtost in sočutnost do vsega, kar bi naša družba in država želeli osramotiti ali izgnati. Vsi ti tresljaji mojega, našega bivanja, ki jih ni malo, me opozarjajo, da sem, tukaj, zdaj.

Ne bom rekla, da slučajno, ker v slučaje ne verjamem, sem si pa te dni še enkrat ogledala film Parfum. In mi je vse spet še bližje. Življenje namreč diši po nas. In vsak od nas drugače. Lezemo za tem vonjem. Pa tudi sami mu pridajamo nove in nove esence. Zdaj je parfumov mnogo, hah, včasih, davno nazaj, se spomnim po pripovedovanju dveh imen, Pokošeno seno in Črna mačka. In kasneje »kao« ljubljanski Charlie. Samo steverdese so ga nosile.

Jaz sem v Trstu kupovala parfum Paco Rabanne. Z imenom, ki ga ni več. Ne obstaja.

Zdaj so pri nas na voljo skoraj vsi. Skoraj. Jaz svojega še vedno naročam iz tujine.

Veliko ponaredkov je, ki se razdišijo v pol ure ali pa dajejo zgolj trenutni vtis, da po nečem dišijo. Mi pa celo nekateri tapravi smrdijo ali pa fašem glavobol, če se nekdo z njim ni le poškropil, ampak premazal. Pogrošno vsiljivi so nekateri parfumi in veliko povedo o človeku, ki se je z njim pošprical. Ni vstopil vanj, ampak se z njim polil.

Sicer pa, ljudje si dišimo. Tudi brez parfumov. Koža sporoča, nam je blizu ali pa nas odvrne. Ker koža sporoča simpatično zadrego, namišljen pogum, prekrito agresivnost, sproščeno vljudnost in všečno privlačnost.

Parfum je lahko zgolj pobeg. In več kot ga je, večja je razdalja.

Dodati letom še lastni vonj te svilnate poživljajoče strukture,.. no ,to!

Smo, ker si dišimo.“

So tudi vam zapisi Molkove, ki jih deli preko družbenih omrežij všel? Mi priznamo, da so nam zelo!

Foto: Facebook