Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Miša Molk to počne pri 60 letih! Njeno priznanje vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Televizijska voditeljica je mnoge presenetila s svojim zapisom.

Priljubljena televizijska voditeljica Miša Molk je tokrat mnoge svoje spletne prijatelje presenetila z zelo zanimivim zapisom, ki ga je delila na družbenem omrežju.

Se je treba nekam strpati, če imaš energije kot pri tridesetih, šteješ jih pa še enkrat več; ker se ne znajdeš, kaj bi s tem naložkom sploh počel.

Ne,.. ne, počas,.. počas, si rečem, ni se ti treba razelektrit, ampak razveselit. Te vibracije so fajn. Ampak, kaj, ko imamo toliko predsodkov, kako naj bi, zlasti ženske, živele pri šestdesetih. Umirjeno, zamolčano, skrito… Hmmm,… to, no, to mi ne gre. Rada se družim, menim z ljudmi, pojem, plešem, se vznemirim ob hoji nekoga ali ob vonju nekoga,…

Je treba to skriti ali se sme še pokazati?,“ je zapisala, dodala pa še: Je sicer res, da mi recimo lanski sandali niso več prav, ker se mi prsti po zlomih stopalnic postavljajo po svoje, kot tudi to, da sem opazila sivo dlačico celo med obrvmi, da grem raje v kino ali v teater, kot pa da se podružbim z vonjavami selfi brižnikov. In, ja, moja strpnost do nestrpnih se je zajezila, utrdila se je pa odprtost in sočutnost do vsega, kar bi naša družba in država želeli osramotiti ali izgnati. Vsi ti tresljaji mojega, našega bivanja, ki jih ni malo, me opozarjajo, da sem, tukaj, zdaj.

Ne bom rekla, da slučajno, ker v slučaje ne verjamem, sem si pa te dni še enkrat ogledala film Parfum. In mi je vse spet še bližje. Življenje namreč diši po nas. In vsak od nas drugače. Lezemo za tem vonjem. Pa tudi sami mu pridajamo nove in nove esence. Zdaj je parfumov mnogo, hah, včasih, davno nazaj, se spomnim po pripovedovanju dveh imen, Pokošeno seno in Črna mačka. In kasneje »kao« ljubljanski Charlie. Samo steverdese so ga nosile.

Jaz sem v Trstu kupovala parfum Paco Rabanne. Z imenom, ki ga ni več. Ne obstaja.

Zdaj so pri nas na voljo skoraj vsi. Skoraj. Jaz svojega še vedno naročam iz tujine.

Veliko ponaredkov je, ki se razdišijo v pol ure ali pa dajejo zgolj trenutni vtis, da po nečem dišijo. Mi pa celo nekateri tapravi smrdijo ali pa fašem glavobol, če se nekdo z njim ni le poškropil, ampak premazal. Pogrošno vsiljivi so nekateri parfumi in veliko povedo o človeku, ki se je z njim pošprical. Ni vstopil vanj, ampak se z njim polil.

Sicer pa, ljudje si dišimo. Tudi brez parfumov. Koža sporoča, nam je blizu ali pa nas odvrne. Ker koža sporoča simpatično zadrego, namišljen pogum, prekrito agresivnost, sproščeno vljudnost in všečno privlačnost.

Parfum je lahko zgolj pobeg. In več kot ga je, večja je razdalja.

Dodati letom še lastni vonj te svilnate poživljajoče strukture,.. no ,to!

Smo, ker si dišimo.“

So tudi vam zapisi Molkove, ki jih deli preko družbenih omrežij všel? Mi priznamo, da so nam zelo!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tanja Žagar s takšno objavo vse pustila brez besed: Zahvalila se je za pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to fotografijo, boste tudi vi ostali brez sape.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, je preko družbenega omrežja svoje številne zveste spletne prijatelje prosila za nasvet, katero obleko naj izbere za koncert v Zagrebu, kjer je bila gosta klape Šufit.

Pomerila je nekaj oblek, in posnetke delila v Instagram zgodbi vse so ji zares čudovito pristajale, s pomočjo svojih spletnih prijateljev pa je izbrala tisto, za katero so menili, da ji zares najlepše pristoji.

»Tole pa je obleka, ki ste mi jo danes pomagali izbrati vi. Hvala vam za pomoč, počutim se odlično in čez nekaj trenutkov bom stopila na oder v dvorani Lisinski v Zagrebu, kjer sem nocoj gostja na koncertu klape Šufit,« je zapisala kasneje poleg fotografije, s katero je pokazala, da je izbrala čudovito zeleno obleko. Zagotovo se strinjate, da je pevka v njej dih jemajoča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako čudovito je danes videti srčna izbranka Lada Bizovičarja

Objavljeno

V redu

Avtor

Partnerica priljubljenega slovenskega igralca sije od sreče. Poglejte, kako brezhiben je njen obraz …

Znani model in modna spletna vplivnica Anela Šabanagić, ki je tudi srčna izbranka igralca in voditelja Lada Bizovičarja, je svoje spletne prijatelje razveselila s fotografijo, s katero je pokazala, kako je videti.

Fotografijo je na družbeno omrežje delila z razlogom, mnogi so jo namreč spraševali, kako je lahko njena koža tako sijoča in brez napak.

»Mnogi ste me spraševali po skrivnostnem produktu, ki sem ga omenila v mojih zgodbah. Brez skrbi, kmalu boste izvedeli,« jim je namignila mamica dveh deklic, ki je s fotografijo od blizu pokazala, da je njen obraz še vedno maldosten in napet, brez ene same gubice.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Popolna preobrazba telesa: Ta slovenski pevec je močno shujšal in vse pustil odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, da je to res on. Bi ga sploh prepoznali?

Priljubljeni slovenski operni pevec Žiga Lakner, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, je pokazal, kako nora preobrazba mu je uspela. Shujšal je namreč za kar 40 kilogramov.

Kako je bil videti nekoč in kako je videti sedaj po popolni preobrazbi je pokazal z objavo, ki jo je dodal na družbeno omrežje Instagram. S prvo fotografijo je pokazal, kako je bil videti nekoč, z drugo pa, kako je videti sedaj.

»Velikokrat dobim vprašanje “Žiga, kako ti je to uspelo?”…
‼️Ja, enostavno ni bilo. Bi si pa želel takrat, ko sem začel, da bi si prebral še več nasvetov za hujšanje.
Sam sem mnenja, da mi je uspelo zato, ker sem si postavil več manjših ciljev, ker je do 100% cilja tako dolga pot, da resnično prej obupaš. Jaz sem si zadal več manjših ciljev, najprej, da izgubim 10kg, potem 15kg itd…
je pripisal poleg in razkril, da si je dal več manjših ciljev in tudi zato misli, da mu je uspelo. Ni si namreč takoj zastavil cilja, da mora izgubiti 40 kilogramov, ki jih na koncu uspešno je.

»Ja, tudi polno ljudi se mi je smejalo, ko sem začel, češ, da se samo nekaj pretvarjam. Pa kaj pol?
Veste, zdaj je fajn, ko se jim jaz lahko smejim. Saj veste kako pravijo? Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje
je še zapisal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals