Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 14. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 14. 8. 2020

»V nas se vsak dan rojeva nova energija. Neskončnemu v nas ne more spodleteti. Na vseh področjih nas vodi božanska inteligenca.«

Današnji  dan je namenjen materialnim stvaritvam.  Pametno bi bilo, če v sebi prebudimo željo po  denarju in poslovnemu uspehu.  Ampak drugačnemu od običajnega. Število 14 namreč v nas prižiga vizionarske ideje, kot posledico našega učenja, izkušanja in duhovnega napredka.  Vibracija tega števila nas bo tekom dneva vzpodbujala k iskanju preprostih poti in načinov, da te ideje uresničimo  in z njimi uspemo, zaslužimo in zaslovimo.  Ker gre za vizionarske ideje, nastale na poti duhovnega razvoja in napredka posameznikov, le-te imenujemo tudi prinašalci svetlobe.  S prizemljevanjem teh idej namreč pomagajo sebi in drugim in tako dvigujejo vibracijo našega planeta.   S tem bo mogoče hitro zaslužiti veliko denarja, a kopičenje tega ne bo prineslo koristi.  V roku 5 let pride do izgube.

Vse, kar bomo danes uspeli doseči, bosta zaznamovala trud in napor. Nič nam ne bo padlo iz neba. Vztrajnost bo ključna.

Lahko se pojavijo občutki tesnobe in težave z dihanjem. Pomagal i bodo sproščanje v naravi, meditacija, dihalne vaje.  Lahko se pojavijo  težave, nesreče in nezgode pri gibanju. Pazite danes.

Pripravljeni bodimo na hitre spremembe in nemir danes.  

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko