Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 14. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 14/09/2020

Dobro jutro, dober dani! Poglejmo, čemu je namenjen današnji dan.

»Bodite predani sebi!«

Današnji dan je pod vplivom števila 9, ki nas bo podprlo pri zaključevanju načetih stvari, odprtih projektov, preživetih odnosov. Pametno bo pospraviti in narediti red doma, v okolici doma, v službi, prevetriti odnose, jih zaključiti, ali pa vanje vnesti svež veter. Dan je primeren tudi za potovanje v tujino, za navezovanje stikov s tujci, za poslovna sodelovanja in partnerstva v tujini. 

Obnašali se bomo bolj po vetru. Znali si bomo vzeti svobodo in vse tisto, kar si želimo za to, da nam je lepo.  Dan kot tak nas bo podprl pri komunikaciji, zaradi česar bo manjša možnost nastanka konfliktov in tako večja možnost, da uresničimo svojo vizijo.

Vse svoje talente in darove je pametno združiti in uporabiti, zato da nastane nekaj čisto novega. Med seboj lahko povežemo različne interese in področja delovanja v neko višjo celoto. Druženje v prostem času lahko združi ljudi tudi na poslovnem področju. Mnoge dele življenja se na takšen način lahko uravnoteži.

Razmišljajte široko danes.  

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com