Connect with us

Zabava

Izpadla tekmovalca menita, da so gledalci Kmetije neumni

Objavljeno

on

Kot prvi je iz letošnje Kmetije izpadel Dominik, ki ni upošteval pravil. Preberite, kaj je povedala njegova Nika.

Razočaranje ob odhodu domov je bilo po prvem tednu kmetije zagotovo veliko pri Dominiku, katerega želja je bila, da se v šov prijavi. Zato mu je sledila tudi partnerica Nika, s katero sta skupaj že pet let. In potem, ko je bil izbran za prvega dvobojevalca in ni upošteval navodil, noč pred dvobojem bi moral prespati v kajži, je bil diskvalificiran. Po mnenju ostalih tekmovalcev je to edino pravilno, saj je potrebno pravila upoštevati. Dominik je pograbil svojo culo in odšel proti domu, sledila pa mu je tudi njegova Nika. Presenečenim sotekmovalcem je takrat povedala, da odhaja zato, ker sta par in gre za njim.

Kot pa danes pravita, šov na njuno zvezo ni vplival, še vedno sta skupaj in še vedno se imata lepo. Za portal njena.si je Nika dejala: »Na naju ta izkušnja ni vplivala (kot na partnerja) saj sva v življenju skupaj preživela še kaj hujšega, to je pa za naju mačji kašelj. Smejeva pa se še zdaj, kako so ljudje neumni, da ne ugotovijo igranja.«

Očitno sta ubrala strategijo, ki se ni izšla in je bil morda ravno zaradi ‘igranja’ Dominik izbran kot prvi tekmovalec.

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals