Ujetnica Britney Spears se bo poročila, zaročenec jo je presenetil

<div id="midasWidget__r92"></div>

Potem, ko njen oče končno pristaja na prenehanje 13-letnega skrbništva nad njo, Britney ne izgublja časa, prav tako njen fant, ki jo bo končno lahko odpeljal do oltarja.

Odkar je ponovno prevzela nadzor nad svojim življenjem in se osvobodila okovov očetovega skrbništva, Britney Spears živi novo življenje. Zdaj se lahko končno sama odloči o ključnih stvareh, kot so njene finance, ali bo zanosila in ali se poročila.  Njen dolgoletni fant Sam Ashagari zato ni dolgo čakal, ampak je izkoristil priložnost, ki se mu je ponudila pred nosom. Kupil je prstan z ogromnim kamnom in po petletni zvezi zaprosil Britney.
Ne morem ** verjeti,” je navdušeno zapisala pevka pod video posnetkom, ki ga je objavila na Instagramu, in vsem pokazala, s kakšnim prstanom jo je fant, zdaj zaročenec presenetil. 

Veselo novico je potrdil Samov menedžer Brandon Cohen, ki je dejal: “Par je uradno objavil svojo dolgoletno zvezo in globoko se ju dotakne podpora, zavezanost in ljubezen, ki sta jo prejela.”

Poleg tega, da se je Britney pohvalila s svojo zaroko, je Sam na Instagramu objavil tudi fotografijo, na kateri se par poljublja, Britney pa roko drži v zraku in pokaže prstan na svojem prstancu. Na prvi pogled je videti, kot da vsem kaže srednji prst, kar je bil najbrž njen namen, a ni hotela biti nesramna.

foto: MediaPunch/Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice