Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ujetnica Britney Spears se bo poročila, zaročenec jo je presenetil

Objavljeno

V redu

Potem, ko njen oče končno pristaja na prenehanje 13-letnega skrbništva nad njo, Britney ne izgublja časa, prav tako njen fant, ki jo bo končno lahko odpeljal do oltarja.

Odkar je ponovno prevzela nadzor nad svojim življenjem in se osvobodila okovov očetovega skrbništva, Britney Spears živi novo življenje. Zdaj se lahko končno sama odloči o ključnih stvareh, kot so njene finance, ali bo zanosila in ali se poročila.  Njen dolgoletni fant Sam Ashagari zato ni dolgo čakal, ampak je izkoristil priložnost, ki se mu je ponudila pred nosom. Kupil je prstan z ogromnim kamnom in po petletni zvezi zaprosil Britney.
Ne morem ** verjeti,” je navdušeno zapisala pevka pod video posnetkom, ki ga je objavila na Instagramu, in vsem pokazala, s kakšnim prstanom jo je fant, zdaj zaročenec presenetil. 

Veselo novico je potrdil Samov menedžer Brandon Cohen, ki je dejal: “Par je uradno objavil svojo dolgoletno zvezo in globoko se ju dotakne podpora, zavezanost in ljubezen, ki sta jo prejela.”

Poleg tega, da se je Britney pohvalila s svojo zaroko, je Sam na Instagramu objavil tudi fotografijo, na kateri se par poljublja, Britney pa roko drži v zraku in pokaže prstan na svojem prstancu. Na prvi pogled je videti, kot da vsem kaže srednji prst, kar je bil najbrž njen namen, a ni hotela biti nesramna.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

foto: MediaPunch/Shutterstock

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals