Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Andrea razkrila, kakšen bes je doživljala od svojega očeta. To, kar ji je storil, ne boste mogli verjeti

Objavljeno

V redu

Sklenila je, da razkrije svojo zgodbo, ni izpustila niti tega, kar ji je naredil oče. Verjemite, zasmilila se vam bo …

Kot smo lahko videli v prejšnjih oddajah, so Andreo ostali tekmovalci takoj vzeli za svojo, jo vzljubili in radi so v njeni družbi. A dogodek, ki se je zgodil v času zajtrka, je Andreo spet pahnil nazaj v mračno preteklost, ki se je nerada spominja.

Razkrila je, da je interspolna oseba, a njeni starši o tem z njo sploh niso želeli govoriti. Njen oče je želel sina in Andrea bi se tako morala po njegovem tudi obnašati.

»Moj oče je zelo nasilen človek, dvakrat sem doživela, da me je vrgel ven iz hiše in sem dejansko morala spati zunaj,« je razkrila in dodala: »Ko sem prišla domov in sedla, je bilo njegovo vprašanje, če sem se naučila pameti.«

Andrea ima zelo žalostne spomine na svojo družino.

Opisala je tudi zelo tragičen dogodek, njen oče je vzel nož. »Prišel je do mene, jaz sem ga gledala v oči in sem takrat prvič v življenju videla smrt!«

Zaradi težkega otroštva je poznala le dve čustvi, to sta strah in sram. Povedala je, da še danes ni vajena, da jo kdo vpraša, kako je, kako se počuti.

»Edino, kar sem v življenju želela, je samo ljubezen, nič drugega,« je dodala in zajokala …

V Manji je našla prijateljico.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Nina (Poroka na prvi pogled) končno razkrila svojo dobro varovano skrivnost

Objavljeno

V redu

Avtor

Odločila se je, da je čas, da ga pokaže …

Zagotovo se še spomnite Nine Jug, ki smo jo gledali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. Njena zveza z Domnom, ki sta se tam spoznala, se ni obnesla, Nina je svojo srečo našla drugje. Zelo kmalu potem ko so kamere ugasnile, je namreč spoznala moškega, s katerim je še danes in s katerim načrtujeta, da bosta v kratkem zaživela skupaj.

»Vidiva se vsak dan, uživava življenje, kolikor se le da, mogoče včasih malo preveč,,« je razkrila za Metropolitan.si, dodala pa, da veliko o njemu ne bo povedala, saj ne želi, da preveč govori o njuni zvezi. Razkrila je, da mu je ime Nejc in da je z njim ponovno začela verjeti v pravo ljubezen.

Nina in njen Nejc (foto: osebni arhiv)

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite Nine Jug iz šova Poroka na prvi pogled? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno ga je pokazala …

Zagotovo se tudi vi še spomnite Nine Jug, ki smo jo spoznali v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled. V eksperimentu se je poročila z Domnom Javornikom, zdelo se je, da sta popoln par, a sta se kmalu po koncu snemanja šova razšla. Zvezo je prekinila Nina in kaj kmalu se je razvedelo, da ji je srce ukradel nekdo drug.

Domen takrat ni želel dajati izjav za medije, tudi Nina je bila okrog svojega novega srčnega izbranca zelo skrivnostna. Če že je objavila njuno skupno fotografijo na družbenih omrežjih, je to storila tako, da se obraza ni videlo.

Zato je toliko večje presenečenje njena nova objava, kjer ga je končno pokazala.

»Zaradi tebe sem padala po ledu, srček,« je pripisala poleg fotografije, s katere se smehlja skupaj s svojim srčnim izbrancem. Njuno fotografijo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals