Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 14. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 14/10/2020

Dobro jutro, dober , srčni vsi! Poglejmo, čemu je namenjen današnji dan.

“Bodi vedno predan sebi. Tudi, če nihče drug ne razume, pomembno je le, da ti veš, zakaj to počneš.”

Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom takih števil, ki prinašajo energijsko bolj težek in intenziven dan.  Mi pa vemo, da bomo zmogli in da vse mine. Tudi današnji dan bo minil.

Danes lahko pričakujemo nepredvidene situacije, ki jih bomo ustvarili iz želje po svobodi in uresničevanju novih ambicij. Ključno je, da se zavežemo svojemu cilju in viziji in da ustvarimo stabilnost.

Veliko truda bo potrebno vložiti v uresničevanje svoje vizije in sicer iz dveh razlogov.  Prvi je ta, da bomo danes zelo vezani na družino, od katere se bomo bolj težko odtrgali, drugi pa je vpliv karme, ki pomeni,  da bomo loščili stare privzete vzorce delovanja in navad prednikov.  Verjetno si ne predstavljate, kako težko je korakati naprej, če nas nekaj vleče dol in nazaj in če smo hkrati še vpeti v družinske odnose, ki nas kaj hitro lahko obtežijo s kakšnimi občutki krivde, da le pomolimo nos levo ali desno ali gor.

Kakorkoli, danes se potrudimo z novimi aktivnostmi, zavzemimo nove položaje in se zavežimo sodelovanju. Lažje bomo uresničili svojo vizijo v dvoje.

Bodimo sebi predani danes.

Vaša numerologinja

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya