Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Maria šokirala z zapisom, Ambrož ji je povzročil pravi pekel

Objavljeno

V redu

Kot pravi Maria, je bil on tisti, ki jo je porinil med ‘zverine’.

Zna se zgoditi, da imamo gledalci, ki redno spremljamo šov Kmetija, svojo resnico, ki jo vidimo iz oddaje v oddajo. Dejstvo je, da so te zmontirane, ustvarjalci pokažejo le delček tistega, kar se je na kmetiji dogajala in se še dogaja. Svojo resnico ima tako izpadla tekmovalka Maria, ki je zapisala, da ji je Ambrož povzročil pravi pekel.

“Ok, Ambrož!

Si pozabil na drugi teden, ko si na Kmetiji zanetil ogenj kar sam?

Očital si mi kruh, ki si ga vsakič še toplega mi pulil izpod rok ali pred tem sam pojedel, zatem pa nehvaležnež porinil med zverine. Povzročil si mi pravi pekel. Ob vrnitvi iz arene, si se izselil iz skupne sobe . Pred tem sodeloval z njimi in naredil vse, da kmetijo zapustim. Na njej si hodil kot pav in v tvojih očeh sem bila “niko i nista”, čeprav sem ti bila glede dela takoj za petami.

Si se utegnil vprašati, kako se počutim? Nee. Dokler nisi postal sam na tapeti, te ni bolelo. Bolelo je mene.

Tudi po tvoji zaslugi mi je klobuk kar sam padel na glavo.

Vedi le,

DA DOBRI LJUDJE NE DELAJO GRDIH KORAKOV.

Če pri spletkah sodeluješ, jih bodi pripravljen tudi sprejeti!

Maria,« je obrazložila Maria na svojem Facebook zidu. Zdi se, da bo na tak način povedala svojo resnico in prikazala morda malce drugačno plat zgodbe.

Ste šokirani?

Foto: POP TV

Zabava

Oglasil se je novi Sanjski moški in vsem sporočil to. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, kaj je zapisal sedaj …

Sedaj je že znano, da bo novi Sanjski moški 23- letni Blaž Kričej Režek, ki pa se je svojim sledilcem že oglasil preko svojega Instagram računa.

»Danes je @poptvprogram razkril moje ime. Ja, res je, sem Sanjski moški 2022.,« je zapisal in dodal fotografijo s snemanja.

Kot je bilo pričakovati, so sledili številni pozitivni komentarji, mnogi so prepričani, da bo sezona, ki prihaja, zelo uspešna in gledana.

“Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet,« pa je pred kratkim Blaž razkril za 24ur.com.

Se že kaj veselite nove sezone?

Novi sanjski moški je Blaž.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Današnji dan je za Danico (Poroka na prvi pogled) zelo tragičen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali to, se vam bo orosilo oko …

Danica Lončarič, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, v svojem srcu skrbno čuva lepe spomine in žalostno zgodbo o svojem dolgoletnem partnerju. Ta je namreč preminil, Danica je ostala sama z dvema otrokoma. O tem, kaj se je zgodilo, ne želi govoriti, je pa pred časom povedala, da je bilo obdobje po smrti moža zelo težko in zahtevno tako zanjo kot tudi za njuna dva otroka.

Danes pa je v svet poslala kratko, a zelo zgovorno sporočilo. Na družbeno omrežje je namreč objavila: 19. 5. 2017, poleg pa dodala črn srček.

Številni njeni spletni prijatelji so ji namenili tolažilne besede in dodali znak sočutja. Verjamemo, da je današnji dan za Danico poln mešanih čustev in da jo bo objem sina in hčere potolažil …

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kako žalostno! Sanela (Poroka na prvi pogled) žrtev nasilja

Objavljeno

V redu

Avtor

Ostali boste brez besed …

Sanela, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je s svojimi spletnimi prijatelji delila zelo žalostno izkušnjo.

Včeraj me je zelo pretresla novica o osnovnošolki, ki si je zaradi medvrstniškega verbalnega nasilja vzela življenje. Ko sem prebrala razlog samomora, me je stisnilo pri srcu.

Zakaj?

Ker sem v osnovnošolskih letih tudi sama bila žrtev medvrstniškega (verbalnega) nasilja.

Nihče izven šole ni vedel za to – vse sem nosila sama na lastnih ramenih. Kot verjetno ona.

In iskreno, tudi sama sem takrat šla skozi temačne trenutke kot ta mlada prelepa deklica, ki je imela pred sabo še celo življenjeje zapisala in dodala še:« Ko so začela minevati leta, sem začela iskati pravi razlog za dejanja tistih otrok in spoznala sem, da nisem bila jaz kriva, ampak so s tem le izražali svojo lastno bolečino – drugačnega načina niso poznali.«

Razkrila pa je tudi svoje mnenje o tistih drugih otrocih, tistih, ki se znašajo na druge: »V družinah otrok, ki se tako znašajo na druge otroke, ne more vse dobro delovati in ti otroci v sebi pogosto trpijo. Zelo trpijo. Olajšanje in srečo najdejo v poniževanju in napadanju soljudi.«

Poudarila pa je tudi, da meni, da se o tem še vedno premalo govori. Njen celoten zapis si lahko preberete tukaj.

Sanela je bila v otroštvu tudi sama deležna nasilja sovrstnikov.

Foto: osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals