Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Preberite, kaj je Rebeka Dremelj sporočila svojim oboževalcem

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka Rebeka Dremelj je znana tudi po tem, da je zelo vztrajna in da se vedno bori. To je dokazala že večkrat. Simpatična pevka je tudi v času korona krize ostala optimistična in pozitivna in svojo dobro voljo in energijo širi tudi med svoje sledilce in oboževalce preko družbenih omrežij. Tako je nedavno objavila spodbudne besede, ki jih v teh časih zagotovo potrebujemo vsi in ki so zelo dobrodošle. Glasbeniki so te dni primorani čakati doma na boljše čase, a se mnogi kljub temu ne pritožujejo, se držijo ukrepov in verjamejo, da nam bo vsem skupaj uspelo za boljši in lepši jutri. In tudi zato so besede znanih Slovencev in Slovenk v teh dneh pomembne.

»Ekipaaaa, vem, da ni enostavno!!! Ampak spomnimo se samo, koliko dobre volje in energije smo potrebovali, da smo prišli do sem kjer smo…zato samo pozitivno in z voljo naprej. Do novih zmag!!! Še verjamem v sanje in v lepši svet.,« je zapisala Rebeka in mi se z njo popolnoma strinjamo. Ostanimo močni in pozitivni!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals