Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Žan moral takoj po zmagi v šovu MasterChef na urgenco!

Objavljeno

V redu

Odrezal si je celotno blazinico in noht na prstu, kljub odsvetovanju ekipe nadaljeval s kuhanjem, zmagal, nato pa so ga z rešilcem odpeljali na urgenco, kjer je moral zamolčati, kje se je poškodba pripetila. Huh, kakšna drama!

Žan Milosavljević je med pripravo glavne jedi utrpel grdo poškodbo prsta. Na televiziji nismo videli, kako huda je bila ureznina, pa tudi sam ni kazal znakov, da bi ga bolečine ovirale na poti do cilja.

»Finale sem zaključil na urgenci. Med kuhanjem glavne jedi sem se zelo porezal, tako da sem si odrezal blazinico in noht, ampak se potrpel. Preplavljen sem bil z adrenalinom, tako da je po glavni jedi prišel rešilec in ekipa je rekla, da moram na urgenco. Rekel sem, da ne grem na urgenco, da naj mi povijejo prst, da bom še sladico spekel, potem bom šel pa na urgenco. Tako da sem lepo zmagal, šel na urgneco, tam pa mi sploh niso mogli zašiti, ker sem blazinico itak odrezal. Smešno je bilo tudi to, ker so me čudno gledali, kaj sem delal. Razlagal sem, da sem kuhal, oni pa vsi začudeni, zakaj sem tako pozno kuhal. Nisem smel povedati, da sem kuhal v MasterChefu. Me pa prst še vedno boli, ker sem si ranil živec,« je podobnosti dramatičnega dogajanja pojasnil Žan.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Umrl legendarni slovenski glasbenik, njegove pesmi prepevamo vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovil se je legendarni glasbenik in avtor številnih skladb …

Slovenski glasbeni svet žaluje, umrl je priznani glasbenik, ki se je zaradi bolezni nekoliko odmaknil iz oči javnosti.

Preko družbenih omrežij se je razširila novica, da je umrl priznani glasbenik Enzo Hrovatin, ki se je podpisal pod mnoge zimzelene skladne, kot so: Solinar, To je moj dom, Mi ljudje smo kot morje in številne druge.

Hrovatin je bil dolga leta član ter vokalist skupine Faraoni. Potem ko je javnosti razkril, da je zbolel, se je nekoliko umaknil iz javnega življenja in se posvetil risanju.

Star je bil 61 let.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka povedala resnico, takšnih komentarjev ni pričakovala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zato ker je povedala resnico brez dlake na jeziku, je dobila takšne komentarje.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je s svojim iskrenim zapisom ponovno navdušila mnoge svoje spletne oboževalce.

»Dober dan Nisem normalna, z vidika slovenske glasbene mašinerije, saj si ne kupujem ogledov na you tube, ne nosim lasnih podaljškov, nimam lepotnih operacij, čeprav bi bilo slednje smiselno, glede na leta no, barva las pa že od nekdaj posebna Ampak število ogledov je izjemno veliko, realno Hvaležna, da me sprejemate, odprto, preprosto “Kaj te češ, taka pač sn” Največ na svetu mi pomeni resnica in brezpogojna ljubezen je zapisala in za te besede prejela več sto komentarjev.

»Super si, nič ne spreminjaj. Naravna si najlepša,« je zapisal eden izmed mnogih komentatorjev.

Na tako velik odziv se je pevka ponovno javila in priznala, da tega res ni pričakovala. »Toliko lepih besed in pohval …« je zapisala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Se ta zelo znani in priljubljeni slovenski par res ločuje?

Objavljeno

V redu

Avtor

Veljata za enega najlepših slovenskih znanih parov, a govorice o tem, da se ločujeta, so vse glasnejše. Kaj se dogaja?

V medijih je odjeknila novica, da naj bi se razhajala priljubljena slovenska glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko, ki sta poročena dobri dve leti.

Par velja za enega najbolj talentiranih, skupaj ustvarjata glasbo. A kot poroča žurnal24, naj bi se v njunem zakonu pojavile težave in naj bi se zasebno razhajala, še vedno pa naj bi sodelovala kot glasbenika.

»Zaenkrat tega ne morem komentirati, bo pa vse jasno v tednu ali dveh. Veliko je v zraku, so vzponi in so padci, a to je življenje,” je odgovoril Alex Volasko za omenjeni portal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals