Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Žan moral takoj po zmagi v šovu MasterChef na urgenco!

Objavljeno

V redu

Odrezal si je celotno blazinico in noht na prstu, kljub odsvetovanju ekipe nadaljeval s kuhanjem, zmagal, nato pa so ga z rešilcem odpeljali na urgenco, kjer je moral zamolčati, kje se je poškodba pripetila. Huh, kakšna drama!

Žan Milosavljević je med pripravo glavne jedi utrpel grdo poškodbo prsta. Na televiziji nismo videli, kako huda je bila ureznina, pa tudi sam ni kazal znakov, da bi ga bolečine ovirale na poti do cilja.

»Finale sem zaključil na urgenci. Med kuhanjem glavne jedi sem se zelo porezal, tako da sem si odrezal blazinico in noht, ampak se potrpel. Preplavljen sem bil z adrenalinom, tako da je po glavni jedi prišel rešilec in ekipa je rekla, da moram na urgenco. Rekel sem, da ne grem na urgenco, da naj mi povijejo prst, da bom še sladico spekel, potem bom šel pa na urgenco. Tako da sem lepo zmagal, šel na urgneco, tam pa mi sploh niso mogli zašiti, ker sem blazinico itak odrezal. Smešno je bilo tudi to, ker so me čudno gledali, kaj sem delal. Razlagal sem, da sem kuhal, oni pa vsi začudeni, zakaj sem tako pozno kuhal. Nisem smel povedati, da sem kuhal v MasterChefu. Me pa prst še vedno boli, ker sem si ranil živec,« je podobnosti dramatičnega dogajanja pojasnil Žan.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals