Domov Zanimivosti Žan moral takoj po zmagi v šovu MasterChef na urgenco!

Žan moral takoj po zmagi v šovu MasterChef na urgenco!

Odrezal si je celotno blazinico in noht na prstu, kljub odsvetovanju ekipe nadaljeval s kuhanjem, zmagal, nato pa so ga z rešilcem odpeljali na urgenco, kjer je moral zamolčati, kje se je poškodba pripetila. Huh, kakšna drama!

Žan Milosavljević je med pripravo glavne jedi utrpel grdo poškodbo prsta. Na televiziji nismo videli, kako huda je bila ureznina, pa tudi sam ni kazal znakov, da bi ga bolečine ovirale na poti do cilja.

»Finale sem zaključil na urgenci. Med kuhanjem glavne jedi sem se zelo porezal, tako da sem si odrezal blazinico in noht, ampak se potrpel. Preplavljen sem bil z adrenalinom, tako da je po glavni jedi prišel rešilec in ekipa je rekla, da moram na urgenco. Rekel sem, da ne grem na urgenco, da naj mi povijejo prst, da bom še sladico spekel, potem bom šel pa na urgenco. Tako da sem lepo zmagal, šel na urgneco, tam pa mi sploh niso mogli zašiti, ker sem blazinico itak odrezal. Smešno je bilo tudi to, ker so me čudno gledali, kaj sem delal. Razlagal sem, da sem kuhal, oni pa vsi začudeni, zakaj sem tako pozno kuhal. Nisem smel povedati, da sem kuhal v MasterChefu. Me pa prst še vedno boli, ker sem si ranil živec,« je podobnosti dramatičnega dogajanja pojasnil Žan.

Foto: POP TV