Domov Zanimivosti Znana slovenska televizijska voditeljica ima dovolj bežanja. Povedala je takšno resnico

Znana slovenska televizijska voditeljica ima dovolj bežanja. Povedala je takšno resnico

Zapisala je, da ima tega dovolj in da tokrat ne bo pobegnila.

Znana televizijska voditeljica, ki jo gledamo v oddaji Klepet ob kavi, Jasmina Kandorfer, je svoje spletne prijatelje presenetila z razkritjem, da tokrat ne bo pobegnila.

»Dovolj imam za nekaj časa. Spregledala sem. Ne spomnim se, kdaj bi bila za zimo doma. Vedno sem odfrčala v trope in si pot osmislila z izobraževanjem ali poslovanjem. Zime v Sloveniji pač nisem zdržala. Gremo na vroč, gremo na sonce, gremo delat akcija!
Danes vidim drugače. Koncept, ki ga vse življenje “bremzam”, ignoriram in iščem načine, da ga “shekam” ….
je zapisala poleg fotografije, ki je nastala v toplejših krajih in ki je očitno lep spomin, saj tokrat ostaja v Sloveniji tudi čez zimo. Odkrila je namreč, da jo potrebuje.

»Zima je čas počitka in regeneracije, čas teme, čas ledvic in to nujno potrebujemo. S svetlobo se ves čas samo “kurimo”, tema ni slaba, potrebujemo jo. In jaz potrebujem počitek. Zato sem hvaležna, da sem končno dojela in bom zimo vsak do marca preživela doma, v Sloveniji! Nikamor ne grem, ne glede na to kaka zdravilna rožca raste kje po svetu. Vem, da bo to izziv, ker kot ženska, ki ljubi svoje delo … ne želi ustvavit tempa, ampak tokrat mi bo uspelo!
Ostajam doma. To zimo bom počivala. Dovoljujem si.
je še zapisala.

Foto: Facebook