Domov Zabava Hrvati dvakrat šokirani: Olja povečala prsi za več številk?

Hrvati dvakrat šokirani: Olja povečala prsi za več številk?

Nekdanja udeleženka hrvaškega šova Ljubezen na vasi je kar dvakrat šokirala svoje oboževalce. Vas zanima, kaj je storila? Preverite …

Olja Einfalt Mihovilović je nekdanja podjetnica, ki je v zadnjih letih postala znan obraz številnih resničnostnih šovov. Slovenski gledalci smo jo spoznali letos, ko so na POP TV predajali hrvaški šov Ljubezen na vasi, morda pa ste o njej slišali tudi zaradi odmevne udeležbe v srbskem šovu Zadruga, od koder je morala predčasno oditi, saj ji je zunaj grozila zaporna kazen zaradi gospodarske goljufije.

Olja sicer vseskozi skrbi, da je v središču pozornosti. Nedavno je oboževalce šokirala z novico o operaciji prsi, kot je dejala, se je odločila za povečavo iz velikosti 70C na 95C. Potem ko so tako oboževalci, kot mediji njeno razkritje vzeli resno in se burno odzvali na objavljene posnetke ekstremno povečanega oprsja,  je 58-letnica znova poskrbela za šok. Razkrila je namreč, da je zgolj izvedla družbeni eksperiment ter da v resnici ni prestala nikakršnega posega. Olja se je namreč zgolj poigrala z otroško nogometno žogo, ki jo je razpolovila in s pripomočki za ustvarjanje pričarala videz dveh velikih dojk.  

Fotografije si lahko pogledate tukaj in tukaj.

Foto: RTL