Domov Zanimivosti Lili Žagar iskreno spregovorila o svojih hudih zdravstvenih težavah

Lili Žagar iskreno spregovorila o svojih hudih zdravstvenih težavah

Pojasnila je, da ji je zdravnica povedala, da se čudi, da sploh lahko funkcionira.

Nekdanja televizijska voditeljica Lili Žagar je tokrat svoje zveste oboževalce nagovorila preko Instagram zgodbe in jim povedala, s kako hudim zdravstvenim težavam se je soočala že od malega.

Kot je med drugim pojasnila, so se njene težave s slabokrvnostjo pričele že, ko je bila še majhna deklica in so trajale zelo dolgo časa. Delila je svojo izkušnjo.

»Jaz se spomnim časa na faksu, bilo je izpitno obdobje, bila sem zelo pod stresom … in se spomnim svojega res, res slabega počutja. To je zgledalo tako, da sem bila res praktično utrujena od jutra do večera in pojavljale so se mi res hude, hude vrtoglavice,« je pojasnila in dodala še, da ko je odšla na zdravniški pregled, je bila zdravnica šokirana, da lahko ob tako slabih rezultatih sploh še funkcionira. Omenila je tudi, da je bila kot otrok ves čas deležna opazk, če je bolna, saj je bila zelo bledolična.

Zagotovo so vse te neljube izkušnje privedle do tega, da danes Lili živi zelo zdravo in veliko pozornosti usmerja v zdrav življenjski slog.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook