Connect with us

Zabava

Peter razkril resnico! To je pravi razlog, da je bil v šovu Ljubezen po domače

Published

on

Ni skrivnost, da je Peter Novak glasbenik, nekoliko manj pa je znano, da ga zanima igralski poklic. Se je zaradi tega prijavil v šov Ljubezen po domače?

Nekateri ste Petra Novaka prvič videli v šovu Ljubezen po domače, a v resnici se je že prej mudil pred televizijsko kamero. Kot je povedal za portal njena.si, so ga leta 2019 sprejeli med udeležence oddaje Zapleši v ljubezen, kjer je poskušal iskrico ljubezni prižgati z Velenjčanko Marjetko. Zatem se je preizkusil še kot statist v reklamnih oglasih, vse pa se je spremenilo, ko je postal udeleženec šova Ljubezen po domače, saj so se mu odprla mnoga vrata v svet, ki ga tako zelo zanima. Od tedaj je kot statist sodeloval v skoraj vseh aktualnih humorističnih serijah (Ja šef, Sekirca v med in Za hribom), kar mu je dalo dovolj poguma, da se je vpisal na igralsko akademijo igralke Sanje Gregorčič.

»Njen način dela mi je zelo všeč, delamo po scenariju, pretežno v parih, po bralnih vajah naučeni tekst odigramo, v nadaljevanju posnamemo, v naslednjih urah pa pregledamo posneto in pokomentiramo igro, kar nam omogoča, da svoje delo vidimo tudi iz drugih zornih kotov,« je za omenjeni portal pojasnil Peter, ki si želi, da bi nekoč dobil priložnost, da se v seriji ali filmu izkaže s pravo vlogo. 

Foto: Voyo / POP TV

Zabava

Presenečenje pri Delavni akciji: Tako je reagiral Tomas, ko je videl, kaj so mu pripravili

Published

on

Tokrat bo Delavna akcija razveselila mamo samohranilko, ki skrbi za sina s posebnimi potrebami.

Poleg tega, da v delavni akciji Ana z mojstri prenavlja stanovanja, poskrbi še za marsikatero prijetno presenečenje. V tokratni oddaji bomo lahko videli, kako prijetno bo presenetila mamo Suzano in njenega sina Tomasa. Izpolnila jima bo namreč dolgoletno željo.

Ana je dejala Tomasu, da ve, da je zelo športno aktiven, vprašala ga bo, s katerim športom se, poleg košarke, še ukvarja.

»Z biciklom in plavanjem,« je razložil Tomas in na vprašanje, če se boji višine, odkimal. Nato je povedala, da bosta poletela z balonom.

»Zdaj se mi je želja uresničila, sem si že dolgo to želela,« je priznala Suzana, kasneje v balonu pa povedala, da jo je malce strah.

»Kako je svet od tukaj lep,« je še dodala in razkrila, da je zelo vesela, da sta s Tomasom to doživela.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Lina Majcen (Kmetija, Exatlon) presenetila s svojim videzom. Tega se je lotila zelo resno

Published

on

Lina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, je svoje številne oboževalce presenetila s takšnimi fotografijami.

Lina Majcen, resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, nato pa jo spremljali še v šovu Exatlon, kjer ji je zmaga za las ušla, je zelo velika ljubiteljica športa. To dokazuje tudi s fotografijami, s katerimi razveseljuje svoje spletne prijatelje.

Nedavno je objavila niz fotografij, s katerimi je pokazala, da je že nazaj v top formi in da je videti več kot odlično. Njena popolna postava dokazuje, da pridno trenira.

»Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe,« je pripisala poleg in požela številne všečke. Njene fotografije boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals