Domov Zabava Razkrita resnica: Polona namenoma izzvana, da bi ponorela pred kamero!

Razkrita resnica: Polona namenoma izzvana, da bi ponorela pred kamero!

Polona je takoj po tem, ko ji je prekipelo, pojasnila, zakaj je vzrojila. Po koncu šova Kmetija razkriva drug vidik, ki ga gledalci ne poznate.

Polona Krajnc je svoj pečat pustila že v šovu Sanjski moški, kjer je pred kamero izgubila kontrolo nad seboj in ponorela nad sotekmovalko Mary. Tokrat je vzrojila nad Stanko, njen odziv pa je bil, kot je pojasnila za portal njena.si, več kot pričakovan, saj je 60-letnica vse od prihoda izzivala tekmovalce. Danes vse skupaj obžaluje, saj je s svojim kričanjem zgolj ustregla Stanki.

»Žal mi je, da sem tako izbruhnila, ampak samo zaradi tega, ker je Stanka točno to hotela od mene in to je tudi dobila. Morala bi se zadržati in se ne tako odzvati, ker taka oseba ni vredna, da od mene dobi en sam pogled,« je za omenjen portal dejala 19-letnica in dodala, da sicer spoštuje starejše, a zgolj tiste, ki si to zaslužijo. »Spoštuj vsakega, sploh starejše ljudi, ampak Stanka je bila tista, ki je mene izdala in zafrknila na najbolj podel način, zato mislim, da si mojega spoštovanja ne zasluži.«

Stanka med prepirom s Polono (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO