Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 15. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 15. 1. 2021

»To, kar daš sebi, drugi dajo tebi. Ti postaviš energijsko sled.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan je pod vplivom dveh harmoničnih si števil 15/3. Kot kaže se bo mnogim dogajalo na področju partnerstva, prijateljstva, družine, talentov in komunikacije. Obeta se zanimiv dan. Precej spotakljiv na ljubezenskem področju. Bioritem dneva bo namreč vzpodbujal občutljivost in pretirano čustveno odzivnost.  Mnogim bo nihalo razpoloženje, ki bo prehajalo iz ene skrajnosti v drugo. Nič nenavadnega ne bodo blodnje v čustvenih željah in potrebah. Lahko se bo dogajalo nestanovitno ljubezensko pohajanje iz cveta na cvet. Marsikatera zveza bo lahko ogrožena. Prilika dela tatu, pravijo.

Morda se danes v komu prebudi smisel za resnico in pravico; zanimanje za pravo. Dan je ugoden za izražanje talentov v smislu govorjene in pisane besede. Preiskusite se v govornem nastopanju kot predavatelj, učitelj, motivator,… Dan je ugoden tudi za vse, ki radi pišete ali si želite poskusiti pisati poezijo, pravljice, humoreske, zgodbe, članke, potopise, romane, …Ker nas bodo vodila čustva, bodo besede čustveno obarvane, bogate, zanimive in bodo po vsej verjetnosti pritegnile bralce ali poslušalce. Vaše pisno ali ustno sporočilo lahko danes pusti odtis v spominu drugih ljudi.

Število 15 je število čudežev, ki vas danes lahko razveseli s kakšnim drobnim presenečenjem iz naslova naklonjenosti nasprotnega spola.

Ključi današnjega dne: smisel za humor, privlačnost, prijaznost, naklonjenost, originalnost

Zanimiv dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya