Kontaktirajte nas

Zanimivosti

David Amaro: “Nič me nikoli ni tako potolklo kot strto srce” INTERVJU

Objavljeno

V redu

Pogovarjali smo se s priljubljenim pevcem, ki je za portal BumNovice.si razkril marsikatero skrivnost …

David Amaro je na EMI šokiral. Vsi se sprašujejo, o kom govori pesem? Kdo je tista, ki je še vedno lepa? Očitno pa je, da mu veliko pomeni? O čem poje David Amaro?

‘Še vedno si lepa’ je moja oda ljubezni, ki pa nam je v življenju dala ogromno lepega, a bila tudi odgovorna za kar nekaj težkih ran. Je pa zanimivo, kako kljub vsem tem ranam, še vedno rade volje stečemo nazaj k njej. Ljubezen je nekaj, kar meni ogromno pomeni in brez le-te ne bi mogel. 

Čustvena interpretacija in vokalna izvedba pesmi je marsikoga osvojila. To je verjetno zato, ker ste iskreno podali tisto, kar čutite, ste že doživeli?

Ja. V življenju sem pravzaprav najbolj jokal zaradi ljubezni. Nič me nikoli ni tako potolklo kot strto srce. Ko se ti podre tista slika nečesa, kar bi si ti želel da je, a ni … To res boli. Počutiš se izgubljen, sam in osamljen. Konec koncev se mi je tista prva ljubezen porušila za časa mojega življenja v Angliji, kjer sem bil prepuščen samemu sebi in sem dejansko po zaključku tiste veze ostal čisto sam in se moral najti. Nekaj časa se mi je že sama misel na ‘ljubezen’ zamerila. Preprosto nisem se želel zaljubiti in spet odpreti srce za nekoga.

Je res, da ste, ko ste prvič videli tekst, zajokali?

Uffff… že sama melodija me je prevzela, ko pa je prišlo do konteksta pesmi … in do teh besed: “Še vedno si lepa, še vedno si vse, kar osamljen želi si, in vsakdo, mar ne?” pa me je res streslo in sem se moral v studiu malo umakniti, ker sem ob prvem poskusu petja teh verzov pel s cmokom v grlu in prišlo je priznanje samemu sebi, da je čas da pustim to grenkobo ljubezni za seboj in ji mile volje rečem ‘Še vedno si lepa’ in pozdravim nazaj v svoje življenje.

Kaj je za vas ljubezen?

Smisel življenja. Brez nje ne gre. V to sem vedno bolj prepričan. Ko sem želel ljubezen odriniti in ji zapreti vsa vrata, je moje življenjo začelo postajati bledo, brezčustveno … to pa je potem posledično vplivalo tudi na mojo kreativo (ustvarjanje pesmi), ki ni mogoča brez odprtega srca. Ljubezen je ključnega pomena tudi v odzivu na komentarje ljudi, ki jih slišiš za svojim hrbtom, ki jim tvoja načela, prepričanja, tvoj govor, pesem (karkoli) ne diši in to povedo večkrat na žaljiv kot prijazen način. Takrat se odzovem ljubeče in prijazno … To pa človek premore le, če res verjame v moč ljubezni. 

Ljubezen lahko premaga marsikaj, meje takšne in drugačne. Včasih je težko, a na koncu zmaga. Tudi sami imate takšno izkušnjo?

Imam. Ni je ovire, ki je ljubezen ne more premagati, če sta le oba za to. Temelj dolgotrajnih odnosov je popolna iskrenost, čustvena razgaljenost … To je tisto, kar je potrebno za lep, ljubeč odnos. Sam sem naredil že marsikatero napako in mi kdaj tudi ni bilo oproščeno, zato svojemu partnerju, prijatelju, sorodnikom, ljudem, ki so mi blizu ne želim dajati tega, temveč jim želim prisluhniti, razumeti in dati priložnost, da ljubezen naredi svoje. 

David Amaro (foto: Adrian Pregelj)

Pesem, ki se dotakne vsakega, zbudi spomine in morda da pogum, bo tudi v finalu EME. David Amaro verjame, da bodo iskrenost začutili tudi v Evropi, želi si prenesti ta čustva na velikem odru in bo zelo vesel, če bo komu dal pogum, upanje, da se da z ljubeznijo premagati vse. 

Naslovna fotografija: Matic Gabriel

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je danes videti partnerka predsednika Boruta Pahorja. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Njun sin Luka je pokazal družinske fotografije.

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, je te dni upravičeno ponosen na svojega edinca, sina Luko. Ta je po študiju na ljubljanski Fakulteti za družbene vede nadaljeval magistrski študij na Diplomatski akademiji na Dunaju in ga dokončal z odliko.

»Luka je z odliko magistriral na dunajski Diplomatski akademiji. Tanja in Tisa nista hoteli skrivati sreče, meni pa je jemalo sapo od ponosa. To so trenutki za katere živimo. je zapisal predsednik Pahor.

Fotografije pa je preko družbenega omrežja delil tudi Luka. Pokazal je, kako mladostno je še vedno videti njegova mati Tanja Pečar, seveda pa je pokazal tudi, kako privlačno je njegovo dekle Tisa Lozej.

Fotografije boste našli spodaj.

View this post on Instagram

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals