Kontaktirajte nas

Zabava

Presenečenje: Svetovno priljubljeni resničnostni šov prihaja prvič tudi v slovenski različici

Objavljeno

V redu

Poznate šov Poroka Na prvi pogled? Sedaj ga boste lahko spremljali s slovenskimi junaki.

Že konec meseca prijaha na Planet TV slovenska različica šova Poroka na prvi pogled.

V šovu bodo pomoč nudili trije strokovnjaki

Parom bodo na njihovi skupni poti pomagali psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad, strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško ter kulturologinja in spletna vplivnica Eva Ostrouška, ki je prava razbijalka tabujev o spolnosti.

“Izbrali smo kandidate, ki kljub različnim izkušnjam v preteklosti niso obupali nad iskanjem prave ljubezni,” pravi Milena Pleško, Timotej Strnad pa dodaja, da se bodo mladoporočenci v oddaji soočali s preizkušnjami, s kakršnimi se soočajo tudi običajni pari. “Le da bodo naši mladoporočenci v nekaj tednih prehodili pot, ki jo običajni pari prehodijo v nekaj letih,” dodaja.

Ker se bodo pari v oddaji prvič videli šele pred izmenjavo zaobljub, bo prvi vtis zelo pomemben. “Prvi vtis ustvarimo v sedmih sekundah in za naše pare bo to najpomembnejših sedem sekund njihovega življenja,” pravi Eva Ostrouška, ki se veseli prvega tovrstnega ljubezenskega eksperimenta v Sloveniji: “Prvič se bomo te problematike pri nas lotili s pomočjo znanosti, ki je bila v tujini že večkrat dokazana kot uspešna.”

Kdo so slovenski ženini?

slovenski Poroki na prvi pogled bomo spremljali 45-letnega Janka iz Štajerske, ki je že izkusil zakonsko življenje, a se je to končalo z ločitvijo, 26-letnega Anžeta iz Tržiča, ki si želi sproščenega dekleta, saj je takšen tudi sam, 30-letnega Domna iz Domžal, ki je bil v prejšnji zvezi prevaran, a ostaja optimističen, 50-letnega Sandija iz Oplotnice, ki še nikoli ni bil poročen, 28-letnega Aleksandra, ki živi v Medvodah ima dve hčerki ter 25-letnega Andraža iz Naklega, čigar najdaljša zveza je trajala leto in pol.

Kdo so slovenske neveste?

Neveste, ki bodo srečo v dvoje skušale najti s pomočjo Poroke na prvi pogled, so 33-letna Nina iz Kranja, ki se ji je ob ločitvi porušil svet, 34-letna Kate, ki živi v Ljubljani in se bo prav tako poročila drugič, medtem ko se bo 50-letna Monja iz Jesenic poročila prvič. Spoznali bomo tudi 28-letno Hajdi iz Ljubljane, ki meni, da je drugačna od drugih kandidatk, 33-letno Katjo z Notranjske, ki priznava, da ji je spolnost v odnosu zelo pomembna, ter 28-letno Sanelo iz Ljubljane, ki se v preteklosti nikoli ni povsem predala ljubezni, zdaj pa meni, da je pripravljena na odkrit in trden odnos.

Moški kandidati

Foto: Planet TV

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals