Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Darja Gajšek iskreno o tem, kako se počuti ker ni ob Blažu Švabu

Objavljeno

V redu

Pevka in televizijska voditeljica Darja Gajšek že od petka dobiva sporočila oboževalcev, ki ji pišejo, da jo pogrešajo. Kaj pa je zapisala sama?


Pevka in televizijska voditeljica Darja Gajšek si je petkov večer, ko bi morala sijati na TV zaslonih, kot leta prej v oddaji Slovenski pozdrav, polepšala sama. Polepšala pa ga je tudi vsem svojim zvestim oboževalcem, saj jim je s harmoniko popestrila večer, kot v dobrih starih časih.
Na svojem FB profilu je zapisala: 
Petek je in jaz nocoj ne bom v vaši družbi. 🥺 Žalostna? Seveda sem! Nisem pa rekla zbogom in nikoli vam ne bom rekla zbogom!Tudi v tej zgodbi sem želela biti vaša petkova družba, pa se moje želje žal niso uresničile. Ampak verjamem v to, da bomo kmalu spet skupaj! Zato, ker za harmoniko pač mora biti prostor! 🥰Rada vas imam in sem vam hvaležna za vso podporo! 😘


V roke je vzela harmoniko, zaigrala in zapela . Potem se je pa vsulo. Ogromno odzivov, ki se še kar vrstijo. Komentarji polni čustvenih zapisov in pohval, predvsem v smislu, da brez nje ni isto in da jo zelo pogrešajo.
Cvetka je zapisala:  “Gospa Darja , jaz in še mnogo drugih ljudi ,ne moremo verjeti , da vas ne bo zvečer . Saj smo vas tako radi poslušali in gledali . Mnogi bomo danes žalostni ,ker smo se tako navezali na vaš prelepi glas ,ki ste tako nasmejano in lepo vodila oddajo . Želim vam v življenju vse dobro ,ostanite zdravi in prisrčna hvala za vse urice , katere ste delila z nami ! HVALA DARJA!

Karla je dodala:  “Hvala Darja in lep vikend… pa ne bodi žalostna… se kmalu slišimo. Lep pozdrav iz Kanade. “
Irena je nadaljevala: “Imaš vse kvalitete vrhunska na vseh področjih zato te je Švab skenclav ker si mu prevelika konkurenca.. On rabi ob sebi manj izkušeno.. Da je on nekaj!! Žal mi je
Popaj pa konkretno:  “Škooda,Darja komu si se zamerila???? Bila sta zelo uigrana ekipa…. ” 

V tem smislu so se komantarji kar vrstili, veliko podpore in dobrih želja so namenili Darji poslušalci in gledalci, ki upajo, da so jo s tem vsaj malo potolažili. Očitno je, da ima Darja Gajšek ogromno srčnih sledilcev in vso njihovo podporo.  

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals