Connect with us

Zanimivosti

Darja Gajšek iskreno o tem, kako se počuti ker ni ob Blažu Švabu

Published

on

Pevka in televizijska voditeljica Darja Gajšek že od petka dobiva sporočila oboževalcev, ki ji pišejo, da jo pogrešajo. Kaj pa je zapisala sama?


Pevka in televizijska voditeljica Darja Gajšek si je petkov večer, ko bi morala sijati na TV zaslonih, kot leta prej v oddaji Slovenski pozdrav, polepšala sama. Polepšala pa ga je tudi vsem svojim zvestim oboževalcem, saj jim je s harmoniko popestrila večer, kot v dobrih starih časih.
Na svojem FB profilu je zapisala: 
Petek je in jaz nocoj ne bom v vaši družbi. 🥺 Žalostna? Seveda sem! Nisem pa rekla zbogom in nikoli vam ne bom rekla zbogom!Tudi v tej zgodbi sem želela biti vaša petkova družba, pa se moje želje žal niso uresničile. Ampak verjamem v to, da bomo kmalu spet skupaj! Zato, ker za harmoniko pač mora biti prostor! 🥰Rada vas imam in sem vam hvaležna za vso podporo! 😘


V roke je vzela harmoniko, zaigrala in zapela . Potem se je pa vsulo. Ogromno odzivov, ki se še kar vrstijo. Komentarji polni čustvenih zapisov in pohval, predvsem v smislu, da brez nje ni isto in da jo zelo pogrešajo.
Cvetka je zapisala:  “Gospa Darja , jaz in še mnogo drugih ljudi ,ne moremo verjeti , da vas ne bo zvečer . Saj smo vas tako radi poslušali in gledali . Mnogi bomo danes žalostni ,ker smo se tako navezali na vaš prelepi glas ,ki ste tako nasmejano in lepo vodila oddajo . Želim vam v življenju vse dobro ,ostanite zdravi in prisrčna hvala za vse urice , katere ste delila z nami ! HVALA DARJA!

Karla je dodala:  “Hvala Darja in lep vikend… pa ne bodi žalostna… se kmalu slišimo. Lep pozdrav iz Kanade. “
Irena je nadaljevala: “Imaš vse kvalitete vrhunska na vseh področjih zato te je Švab skenclav ker si mu prevelika konkurenca.. On rabi ob sebi manj izkušeno.. Da je on nekaj!! Žal mi je
Popaj pa konkretno:  “Škooda,Darja komu si se zamerila???? Bila sta zelo uigrana ekipa…. ” 

V tem smislu so se komantarji kar vrstili, veliko podpore in dobrih želja so namenili Darji poslušalci in gledalci, ki upajo, da so jo s tem vsaj malo potolažili. Očitno je, da ima Darja Gajšek ogromno srčnih sledilcev in vso njihovo podporo.  

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Nuša Lesar je postala mamica! Vse to je razkrila o porodu

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar je postala mamica …

Televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki smo jo spremljali v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je svojim sodelavcem sporočila veselo novico. Postala je mamica, njen prvorojenec pa se je rodil nekaj po 18. uri. Lesarjeva je dodala, da je pravi »svetovec«, saj je ob tej uri sama vodila informativno oddajo.

Kot še razkrila portal 24ur.com se je s partnerjem sina razveselila že 31. maja.

Voditeljici so čestitali iz uredništva, sovoditelj Gregor Trebušak je dejal: “Za Nušo se zdaj začenja najlepša in najbolj odgovorna naloga, ki se nikoli ne neha. Ponuja pa, ob malo manj spanja in precejšnji utrujenosti, en kup nepozabnih trenutkov in verjetno poln telefon fotografij. Naj uživa. vse še prehitro mine.”

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Bine Volčič odprl vrata svoje nove hiše. Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli, v kakšni vili živi Bine Volčič, boste ostali brez besed …

Eden najboljših kuharskih mojstrov pri nas, Bine Volčič, ki je tudi sodnik v kuharskemu šovu MasterChef, se je pred kratkim s svojo družino preselil na Goričko, kjer ustvarja svojo novo gastronomsko zgodbo.

Da se pripravlja res nekaj posebnega, je razvidno tudi iz fotografij, ki jih dodaja na družbeno omrežje, preko objav razkriva delčke svoje čudovite vile, ki je zares dih jemajoča.

»Po enem letu, odkar smo se preselili v “zeleni mir” Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje – midva s Katarino mu rečeva kar “4×4”, saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje “najdražje”). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo je razkril v eni izmed objav in s tem potrdil, da se pripravlja nekaj zares posebnega.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znano Slovenko na zadnjo pot pospremili številni znani obrazi

Published

on

Pred dnevi je odjeknila žalostna novica, da se je poslovila priljubljena slovenska tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Sabina Mlakar.

Pred dnevi je Slovenijo pretresla novica o smrti priljubljene tekmovalke resničnostnih šovov, Sabine Mlakar. Mlakarjeva je tekmovala v šovih Kmetija in Ljubezen po domače. Že pred časom je za javnost povedala, da je zbolela za rakom, borila se je z vso silo, a bolezen je bila prehuda.

Kot poroča portal njena.si, so Mlakarjevo na njeni zadnji poti poleg žalujočih domačih, pospremili tudi številni znani obrazi.

»Med njimi je bila denimo gospodarica Kmetije Nada Zorec, ter tekmovalci – dobra prijatelja Monika Košenina in Jan Klobasa, Milena Žižek in Darja Tomažin ter Janez Marn iz oddaje Ljubezen po domače,« piše omenjeni portal.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals