Kontaktirajte nas

Zabava

Sandra Bullock je podarila 6.000 zaščitnih mask zdravstvenim delavcem v Los Angelesu

Objavljeno

V redu

55-letni igralčin fant, fotograf Bryan Randall, je na Instagramu delil posnetek, na katerem so maske dostavili v bolnišnico Adventist Health White Memorial v L.A.


“Hvala Olivia #adventistwhitememorial. Hvala Ricardo pri #childrenshospitallosangeles … Louis in Lailas, ne znam drugače opisati čustev,” je zapisal ob sliki, na kateri je bil tudi hvaležen delavec, ki je sprejemal pakete.

Igralka ni edina zvezda, ki pomaga pri oskrbi z maskami, saj povpraševanje še naprej zelo presega ponudbo.

Sean Penn pomaga tudi pri delitvi mask lokalnim prebivalcem v Malibuju v Kaliforniji, ki ga vodi njegova neprofitna organizacija Community Organized Relief Napor (CORE).

Maske so v zadnjih tednih postale ključna donacija zvezd. Pevka Halsey pa je denimo bolnišnicam L.A. ponudila 100.000 dolarjev.

(Foto: JStone / Shutterstock)

Zabava

SIT: Ali veste, kdo je Ana, ki je prejela zlati gumb?

Objavljeno

V redu

Avtor

Mi smo bili presenečeni, ko smo izvedeli to …

V včerajšnji oddaji Slovenija ima talent, je nastopila tudi 17-letna Ana Grdadolnik in s svojim nastopom dobesedno spodnesla stol Ladu Bizovičarju. S svojim glasom je navdušila tako štiričlansko žirijo kot tudi občinstvo. Lado pa ji je podaril zlati gumb.

Lado je med Aninim nastopom padel s stola. (foto: POP TV)

Kdo pa je Ana?

Kot piše portal njena.si, se kljub mladosti lahko že pohvali s številnimi glasbenimi dosežki. »Glasba je njena velika ljubezen že od malih nog, odlično pa se znajde tudi med črno-belimi tipkami, končala je namreč osnovno glasbeno šolo iz klavirja. Poleg nastopanja doma in v tujini je Ana nase opozorila tudi s fantastičnimi posnetki coverjev, izdajo videospota za pesem Kam, katere avtor je Alex Volasko, medtem ko je besedilo napisala sama, lanskega februarja pa je luč sveta ugledal tudi videospot za pesem Zgodbe,« piše omenjeni portal.

Foto: POP TV 

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tako je danes videti Manja Šernek iz šova Ljubezen po domače! Ste presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Šokirani boste, ko boste videli, kako je videti danes!

Manjo Šernek lahko trenutno spremljamo v šovu Ljubezen po domače, kjer se poteguje za srce Davida Krulčiča iz Strunjana. In če je bila Manja še med snemanjem šova bolj okrogle postave, pa se je to v letu dni od pričetka oddaje zelo spremenilo.

Manja je namreč oklestila nekaj kilogramov in sedaj preko družbenih omrežij ponosno kaže svojo popolno postavo. Kot boste lahko videli na spodnjih fotografijah, je Manja resnično prava lepotica.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Takšen je bil Anže pred nekaj leti. Bi ga prepoznali?

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kakšen lepotec je bil Anže. Se strinjate, da je bil tudi pred spremembo frizure videti zelo v redu?

Anže Ipavic, 29-letni umetnik in filozof, ki ga spremljamo v šovu Kmetija, si je ‘dreadlockse‘ omislil pred nekaj leti. Pred tem pa je imel nekoliko drugačno pričesko, še vedno umetniško, ki pa mu je tudi odlično pristajala.

Za drede, frizuro, ki jo nosi tudi v šovu, se je odločil pred tremi leti in ta dogodek tudi posnel in objavil na svojem Instagram zidu.

Spodaj si lahko pogledate njegovo preobrazbo, pa tudi nekaj fotografij, ki kažejo, kakšen je bil Anže prej.

Vam je bolj všeč sedaj ali vam je bil lepši prej?

View this post on Instagram

A post shared by Anže Ipavic (@lucid_ai)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO

sidereals