Domov Življenjski Stil KOLUMNA: Mislim, da ima moj mož virtualno ljubico

KOLUMNA: Mislim, da ima moj mož virtualno ljubico

Enostavno več ne vem kaj naj si mislim. Ves čas ima računalnik pri sebi, ok, delo od doma, Zoom, Skype in ne vem kaj še ampak saj ne more biti to do polnoči?

Umakne se v garderobno sobo, ker joj iz službe spet in rabi mir in potem nekaj mrmra, se hihita, napol cvili, a takoj zatem ima tisti glas, tisti nižji napol radijski, ki ga dobi tudi kadar se po dvajsetih letih zakona spet malo zmoti in mi piha na dušo. No, odkar s tem žametnim zvokom piha v garderobi, moja duša nima nič od tega.

In potem uho prislonim na vrata ampak nič ne slišim, razberem,  verjetno da še slušalke gor, ker slišati ni nič. Eno mlado »zoom pohotnico« bi pa že ujela no. In me žre in razmišljam in ga sprašujem, a bo to zdaj kar tako, da boš moral biti ves čas dosegljiv in priklopljen? Pa nekaj mrmra, da kako mi ni jasno, da so ljudje brez služb in tako naprej. Ja, seveda, vse razumem, ampak to, da tudi skoraj ob polnoči v spodnjih gatah laufa v garderobo z laptopom pod pazduho pa ne pije vode. Sem zavpila za njim, če ni malo neprimerno oblečen za v službo? Tresk, vrata so se glasno zaprla in to je to. Sem šla za njim in nežno, nežno pokljukala, zaklenjeno??? Do zdaj nisem vedela, da obstaja ključ od vrat garderobne sobe?

Ne vem kaj naj? Če ga sprašujem, se samo še bolj odmika. Če hodim za njim, se zaklepa. Najraje bi se s sodelavko zmenila in počela isto pa da vidim kako bo, ko bom z računalnikom zgoraj brez laufala v kopalnico. Kaj naj?

Razočarana gospodinja

Foto: Shutterstock

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Ste me pa nasmejali, kljub temu, da vam sigurno ni smešno, ampak ste tako dobro opisali situacijo za katero sem prepričana, da ni osamljena in da je še in še takih oziroma podobnih scen. Posebne situacije privedejo do posebnih, tudi nepredvidljivih dogodkov. On se res nenavadno vede, vi pa ste tudi zagotovo bolj obremenjeni in pozorni kot bi bili, če bi normalno funkcionirali, hodili v službo, se posvečali drugim stvarem. Mislim, da je edina možnost pogovor. Skrivalnice in provokacije ne bodo pripeljale nikamor, kvečjemu še slabše je lahko.  Posedite ga za mizo, zaklenite, če bo treba, vzemite računalnik, če je pomanjkljivo oblečen nič hudega in z besedo na dan. Kar trdo ga primite.

Foto: Shutterstock