Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Po snemanju serije Najini mostovi je igralka jokala

Objavljeno

V redu

Vrhunsko igralko Tino Gorenjak smo lahko spremljali tudi v seriji Najini mostovi. Njen lik pa ni bil najbolj priljubljen med gledalci. Preberite, zakaj je jokala …

V seriji Najini mostovi je igralka Tina Gorenjak upodobila lik spletkarske Karmen Furlan. V seriji je junakinja Karmen mešala štrene, kar pa ni bilo povšeči mnogim gledalcem, zato ni bila priljubljena. A tako pač je, tudi takšne like morajo igralci znati upodobiti. Morda je prav zato Gorenjakova na svoj Facebook račun zapisala naslednje besede: “V nasprotju s Karmen, likom ki ga igram, sem oseba, ki ji izredno veliko pomenijo lepi, topli, iskreni in pristni odnosi. Tako osebni, kot poslovni. Prav takšno vzdušje se je zgradilo med nami v času snemanja, ki je sicer potekalo hitro in profesionalno.

Pojasnila pa je tudi, zakaj je po snemanju priljubljene serije zajokala.

Za slovo sem dobila ta čudovit šopek in potočila kar nekaj solz ganjenosti Hvala vsem! Čudoviti ste,« je zapisala.

Njen celotni zapis in fotografiji pa si poglejte spodaj.

Moj zadnji snemalni dan tv serije Najini mostovi 💖 V nasprotju s Karmen, likom ki ga igram, sem oseba, ki ji izredno…

Objavil/a Tina Gorenjak dne Sreda, 14. april 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals