Kontaktirajte nas

Zabava

Tako je danes videti Nina (Poroka na prvi pogled). Všeč vam bo

Objavljeno

V redu

Po snemanju šova je Nina izgubila še nekaj odvečnih kilogramov in danes je videti sanjsko.

Že z vstopom v šov Poroka na prvi pogled se je Nina lahko pohvalila z veliko preobrazbo svojega telesa. Uspelo ji je namreč izgubiti 40 kilogramov. A jih je nekaj pridelala nazaj.

»Med samim snemanjem oddaje sem zaradi stresa, novega ritma, premalo gibanja, preveč dobre hrane in alkohola pridelala približno pet kilogramov, ki sem jih pa že uspešno pokurila, tako da sem spet na teži kot pred eksperimentom. Zdravo telesno težo vzdržujem predvsem z zdravo in raznoliko prehrano in veliko gibanja,« je pojasnila in dodala še: »Glede hrane nisem preveč stroga in zahtevna, pazim kaj jem in se tudi ne omejujem preveč, sem velik zagovornik tega, da naše telo potrebuje vsa makro hranila in da se je vsake toliko potrebno tudi pregrešiti, tako da če mi zapaše burek ali sladoled, si to tudi privoščim, sicer ne vsak teden, ampak si.«

In kako ji uspe ohranjati zdravo telesno težo?

»Gibam se pa bolj kot ne vsak dan, trikrat na teden vadim pri Mirjani Šerjak – ShapUP vadbe (HIIT in pilates), približno dvakrat na teden grem v fitnes in potem še za vikend na pohode… tako, da sem praktično vsak dan aktivna.«

Ima pa tudi nasvet za vse tiste, ki si želijo shujšati: »Vsem, ki si želijo shujšati bi svetovala, da se začnejo več gibat, da se izogibajo hitri hrani, sladkarijam, enostavnim hidratom, zaužijejo naj veliko zelenjave in beljakovin ter najbolj pomembno, najdejo naj si nek »support«. Okolje ima ogromen vpliva na to ali bomo lahko dosegli svoj cilj, pa naj bo to hujšanje ali karkoli drugega, obdajo naj se z ljudmi, ki ji pri njihovih ciljih podpirajo in motivirajo. O bolj podrobnih nasvetih še ne bi govorila, saj sem mnenja, da imam ta trenutek še premalo znanja, a obljubim, da se izobražujem in delam na tem, da bom lahko svetovala in pomagala vsem, ki si bodo želeli moje pomoči.«

Nina je danes videti zares odlično.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals