Blue Ivy je presenetila Tino Knowles

Blue Ivy Carter želi poskrbeti, da matere ne bi pozabile hčerke. Oboževalci  glasbenice Beyoncé so prepričani, da sta kraljica Bey in 8-letna hči naredili krasen video v nedavno objavljenem Instagram postu na profilu babice Tine Knowles Lawson.

V posnetku o materinskem dnevu, Tina pozira s Kelly Rowland, bivšo članico Destiny’s Child, in pravi: “Srečen materinski dan vsem čudovitim mamam tam!”

Nato ju prekine mlado dekle, ki v ozadju razloži: “In ne pozabite na vse lepe hčere, ker jaz sem ena od njih!”. Tina in Kelly se po premoru nista mogli nasmejati.

Oboževalci so zapisali veliko pozitivnih komentarjev, eden od njih je bil tudi ta: “Blue Ivy je smešna! Mimogrede, mogoče bi lahko bila tudi igralka”.

Za Blue je bilo pomembno leto. Že februarja je osvojila nagrado NAACP za izjemen duet, skupino za sodelovanje z mamo Beyoncé v filmu The Lion King: The Gift Soundtrack. Aprila se je izpostavila na Tininem Instagramu, s poskusom, da bi pokazala, zakaj je “zelo pomembno” umiti roke sredi pandemije korona virusa.

Blue kaže ogromno potenciala, zagotovo jo bomo v prihodnosti videli na malih ekranih, le odvisno je v kakšni vlogi. 

Foto: Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com