Domov Zanimivosti Dakota Johnson se bori z depresijo

Dakota Johnson se bori z depresijo

Zvezdnica, ki smo je videli v filmu “Petdeset odtenkov sive” priznava, da se že nekaj let bori s težavami v zvezi z njenim duševnim zdravjem, zdaj pa v svojih bitkah poskuša najti samo pozitivne stvari.

Dejala je: “Depresijo imam že od najstniških let, ko sem bila stara 14 ali 15 let. Takrat sem si s pomočjo strokovnjakov rekla, oh, to je ena stvar, v katero lahko padem. A naučilo me je, da je čudovito, ker čutim svet. Mislim, da imam veliko zapletov, vendar mi ne predstavlja nekega problema”.

Ko je spregovorila tudi o tem, kako sprejema odločitve, je dodala: “Resnično nimam metode in si je ne želim. Je zelo intuitivna in čustvena”. 30-letna igralka vztraja, da nima “metode” pri izbiri filmov, ampak se zanaša na svojo intuicijo in čustva.

Dakota – katere starša sta Melanie Griffith in Don Johnson, se je pritožila nad pomanjkanjem filmov, kot je “Notting Hill”. Ravno ta film jo je navdihnil, da se je preusmerila k igranju.

V poletni izdaji revije Marie Claire je dejala: “Ni več filmov, ki so bili narejeni na ta način. Filmi, za katere si vzameš čas in se dejansko izgubiš v njih. Ko sem odraščala, sem oboževala take filme. Zdaj, ko sem sama igralka, sem mnenja, da sanje lahko postanejo tudi realnost”.

Foto: SHUTTERSTOCK