Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 17.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 15/05/2020

»Kar posadite, to zraste. Pazite na svoje misli. Uresničijo se tako ali drugače.«

Dan zaznamujejo sama materialna števila. Energija dneva vzpodbuja ambicioznost v smislu materialnih dosežkov. Dan bo izpolnjen in srečni boste, če boste uspeli v materialnih prizadevanjih. To vam bo najlažje uspelo, če boste svoje aktivnosti v tej smeri podprli z duhovnim razumevanjem. Osmica se uravnovesi, ko se prebrne, torej, ko posameznik uravnovesi duhovno razumevanje lastnega obstoja in namena na tem svetu z materialnimi prizadevanji. Spoštujte denar, a svojega življenja ne podredite pridobivanju denarja in materialnih dobrin. 

Vsi vizionarski podjetniki, raziskovalci in inovatorji, danes je še posebno vaš dan. Vsi, ki čutite klic in imate željo, da bi prispevali v dobro planeta, lotite se novih projektov, o katerih ste že dolgo razmišljali. Naj vaše sanje postanejo resničnost. Postavite si cilje, naredite načrte, zavihajte rokave in delajte. Posvetite se uresničevanju inovativnih in ustvarjalnih zamisli, ki lahko služijo človeštvu na planetu prijazen način. Inovativne zamisli vam lahko prinesejo goro denarja. Hkrati boste želi priznanje, slavo in spoštovanje za preteklo delo, usluge, projekte in dosežke. Ustvarjajte in dajajte z ljubeznijo in hvaležnostjo. Bogato boste poplačani.

Tisti, ki nimate vizionarskih idej, uredite svoje finance in preverite materialno stanje. Vprašajte se tudi po namenu. Kaj vam pomeni vse to, kar imate? Vam je v veselje, ali v breme? Čemu vam služi? Zakaj nimate tega, kar si želite? Kaj bi bilo dobro storiti, da se vaše materialno stanje začne spreminjati v želeno smer? Kakšne zgodbe si pripovedujete, v kaj verjamete? Kar verjamete, to ste! Postavite si cilje, naredite načrt za spremembo, zapišite, zavihajte rokave in akcija!

Topel objem danes in lepo nedeljo vam želim. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com