Numerološka usmeritev dneva – Petek, 15.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 15/05/2020

»Sreča je, kadar se vsakdanje reči svetijo kakor zlato.« Pam Brown

Energija dneva vzpodbuja pravičnost, velikodušnost, odgovornost, prijateljstvo. Zakon, dom, družina so področja današnje prioritete, skladnost in uravnoteženost na čustvenem področju pa potreba in nuja, da se boste počutili pomirjeni in zadovoljni.

Danes bo do izraza prišel vaš čut odgovornosti do doma in družine. Bolj kot običajno boste neodločni, nesebični, prilagodljivi, pripravljeni pomagati svojim najdražjim, tudi preko meja, ki jih zmorete prenesti. To vas bo omejevalo in oviralo pri doseganju lastnih ciljev in sreče. Zelo težko boste namreč postavljali meje in rekli “ne”. Delovali boste kot pravi humanitarci ali socialni delavci. 

Dan je ugoden za vse, ki potrebujete pomoč, npr. zakonskega svetovalca, psihologa, psihiatra, dalje za obisk pri terapevtu, na Rdečem križu, Karitasu, na centru za socialno delo, na upravni enoti, na občini, pri odvetniku. Danes bodo zaposleni v javnih službah bolj razumevajoči in vas bodo težje zavrnili. 

Petnajstega smo danes. Številu 15 rečemo tudi število čudežev. Če boste danes zašli v kakšne manjše, vsakdanje težave, se bo našla oseba, ki vam bo priskočila na pomoč in to ne glede na vaš trud. Iz vseh koncev in krajev se bodo k vam stekala večja ali manjša materialna presenečenja. Računate lahko tudi na pomoč družine ali prijateljev  ter na darila, s katerimi vas bo obsipaval nasprotni spol. 

V vsakem primeru pa morate prevzeti odgovornost in se ji ne izogibati. 

Naj se vam danes dogodi nekaj takega,  kar boste enostavno poimenovali  z besedico Čudež. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com