Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Indira Ekić je pridobila vse izgubljene kilograme nazaj

Objavljeno

V redu

A kot pravi, se s tem ne obremenjuje, temveč poskuša zdravo hujšati.

Ko je lepa svetlolaska Indira Ekić pred leti vstopila v resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija, je imela nekaj več kot sto kilogramov. Uspelo ji je shujšati za trideset kilogramov in po koncu snemanja je bila videti popolnoma drugačna.

A kot je sama priznala, je bilo v šovu na prvem mestu stradanje in ne zdravo hujšanje, zato je bilo težko pridobljeno težo skoraj nemogoče obdržati. Dejala je, da je bil po šovu metabolizem uničen in zato so se izgubljeni kilogrami pričeli kopičiti nazaj. Ni pa edina. Kot je omenila, se je kar nekaj tekmovalcev znašlo na podobni poti.

Indira, ki je prisotna tudi na družbenih omrežjih, kjer je pred kratkim predstavila svoj nov projekt – polo ličenja, je deležna takšnih in drugačnih komentarjev. Nekateri ji očitajo njene pridobljene kilograme, kar pa samozavestno lepotico ne gane kaj dosti. Osredotoča se raje na zdrav način življenja, s katerim bo zagotovo oklestila tudi kak kilogram.

Po njenih zadnjih objavljenih fotografijah, ki jih je dodala na svoj Instagram račun, pa si upamo trditi, da je videti več kot odlično!

View this post on Instagram

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals