Kontaktirajte nas

Zanimivosti

To je pravo razlog, da se Ellen DeGeneres umika

Objavljeno

V redu

V javnost je prišla novica, da se Ellen DeGeneres poslavlja. Kaj je pravi razlog za ukinitev priljubljenega šova?

Kar 19 sezon je priljubljena voditeljica Ellen DeGeneres vodila oddajo The Ellen Show. Sedaj pa je 63- letna komedijantka povedala, da se poslavlja.

Mnogi ugibajo, da je to najbrž zaradi šokantnih novic, kaj vse se je dogajalo v zaodrju in kakšna je v resnici bila priljubljena voditeljica. Ta naj bi bila do svojih zaposlenih zelo zahtevna, arogantna, med njeno številno ekipo pa naj bi prišlo tudi do rasne diskriminacije in spolnega nadlegovanja. Ellen je seveda vse to vedno zanikala, dejala, da o tem ni vedela nič, da pa bo temeljito raziskala.

Njen odgovor, zakaj se priljubljena oddaja poslavlja je, da je to pač njen instinkt in da je že pred nekaj leti točno vedela, da bo 19. sezona tudi njena zadnja. O tem je spregovorila tudi z Oprah Winfrey. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals