Domov Zanimivosti Prepoznate nasmejano deklico na fotografiji? Verjemite, zaradi tega, kar je storila, jo...

Prepoznate nasmejano deklico na fotografiji? Verjemite, zaradi tega, kar je storila, jo danes zelo dobro pozna cela Slovenija

Ste prepoznali malo deklico na fotografiji?

Se vam zdi deklica na fotografiji znana? Če ste ugibali, da je to danes priljubljena radijska voditeljica in popotnica Ivjana Banić, se niste zmotili. Fotografijo iz preteklosti je že pred časom objavila na Instagramu s prav posebnim namenom, takrat je namreč slavila 40 let.

»Evo me, malo piško, na drugem koncu takratne Jugoslavije, v narodni noši, širim ruke, dajem sebe, maham svetu in se smejem.

Danes, na drugem koncu sveta, navdušeno nizam 40. biser na ogrlico življenja, spleteno iz svilenih niti, ki se včasih malo natrgajo, malo zavozljajo, se zataknejo, pa spet med prsti stečejo.
je zapisala v začetku letošnjega marca.

»Sijte, ljudje božji. Skozi smeh, solze, grenkobo pelina, sijte v sladkosti in v sebi, zase. Zato, da se boste vedno znali vrniti. Vase. K sebi. Tam smo vedno doma. Ker resnično velja da “wherever you go .. there you are.” je pripisala poleg danes mati dveh otrok, ki z družino pogumno sledi svojemu srcu in izpolnjuje svoje sanje.

Foto: Facebook