in

Slovenski igralec pokazal svojo družino

Znani slovenski igralec je številne zelo razveselil …

Priljubljeni slovenski igralec Miha Rodman, ki igra tudi v zelo gledani seriji Skrito v raju, je razveselil svoje oboževalce in pokazal svojo družino.

Rodman in njegova srčna izbranka Paola imata hčerko Karlo, fotografije iz zasebnosti pa objavita bolj poredko.

Kako igralec preživlja svoj prosti čas, je pred kratkim razkril tudi za revijo Lady.

»Prosti čas zelo rad preživljam v naravi, predvsem spomladi in jeseni se velikokrat odpravimo na različne celodnevne izlete po Sloveniji. Karla je rojena jeseni, tako da smo s takimi ekskurzijami začeli letos pozimi. Na prvi daljši izlet pa smo se podali pred nekaj tedni, in sicer na Rašico. Kljub temu da nas je v družini pet, midva z ženo, Karla in dva psa, z organizacijo nikoli ne zapletamo in mislim, da je to tudi recept za uspeh. Drugi tak izlet je bil pa na Jezersko.

Tja smo se odpravili v družbi prijateljev, ki imajo prav tako dojenčka. Sprehodili smo se po dolini Ravenske Kočne do razgledne točke na melišču. Ogledali smo si tudi prekrasno jezero in se za konec okrepčali v gostišču z lokalnimi dobrotami. Destinacije običajno izbiramo tako, da lahko tam tudi kaj dobrega pojemo in popijemo. Bilo je zelo sproščeno, s tempom hoje se zato nismo ukvarjali in v resnici težko rečem, koliko časa smo zares hodili. Zelo smo uživali, vreme je bilo že poletno, pot ni bila prezahtevna, tako da je bilo tudi nošenje dojenčka v nosilki prijetno. Tudi Karla je v naravi zelo uživala. Radovedno je opazovala bujna drevesa in v resnici nikoli zajokala. Je zelo nezahtevna in dobrovoljna,« je dejal za omenjeno revijo.

Njegovo objavo, na kateri je skupaj z ženo in hčerko pa boste našli tukaj.

Foto: facebook

Poroka na prvi pogled: se je Andrej res zagledal v Katjo?

Luka Jezeršek iskreno spregovoril o svoji družini