Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Najboljši način, kako odkloniti snubitev

Objavljeno

V redu

Prejeti snubitev s strani nekoga, ki ga ne ljubiš je lahko res nerodno. Nekatere dame se soočajo s to situacijo, ne da bi vedele, kako se rešiti iz tega. Odločitev o tem, s kom se boste poročili, bo uresničila ali uničila vaše sanje.

Ko opazite, da vam prihodnost s takim moškim lahko uniči življenje, se morate umakniti. Kako to storiti, ne da bi pri tem poškodovali njihove občutke? Tu so najboljši načini, kako zavrniti snubitev na vljuden način.

Lahko jim napišete sporočilo

Če res ne želite nadaljevati z osebo, ji to lahko pisno sporočite, preden jo dejansko predlagajo, in jim poveste, da se ne morete poročiti z njimi iz nekaterih osebnih razlogov, ki jih lahko navedete v zaznamku. Bodite vljudni in se jim smilite. Tako se boste izognili fizičnemu pogovoru z osebo.

Lahko ga toplo objamete, če gre za javni prostor

Večina moških rado zaprosi za roko na javnem mestu, kjer ljudje navadno strmijo in verjetno posnamejo video. V takšnem primeru, ga lahko prosite, naj vstane, ga toplo objamete in se opravičite ter umaknete v bolj zasebno okolje. Nesramno in nerodno je zavrniti snubitev na javnem mestu.

Lahko uporabite svojo kariero, kot izgovor

Če si zares ne želite te osebe, lahko uporabite svojo kariero kot izgovor. Povejte, da še niste pripravljeni na poroko. V kolikor vztraja, mu povejte, da vam kariera preveč pomeni in da bi bila poroka le ovira.

Povejte mu, preden zveza postane resna

Najbolje je, da ga predhodno obvestite, da se ne želite poročiti. To je treba storiti ob pravem času in na pravilen način, vaši razlogi morajo biti dovolj razumni, da prepričate partnerja, čeprav bi ga to lahko prizadelo. Vsekakor je bolje to, kot da rečete ne šele potem, ko je skupaj z vami preživel čas v upanju, da se bosta poročila.

Lahko rečete, da so starši proti

Recite jim, da so starši proti. / Foto: SHUTTERSTOCK

To je dober razlog za odklonitev poroke. Vsaka zveza potrebuje soglasje staršev.

“Za vedno” je predolgo, da bi bili nesrečni, če se soočate s takšno situacijo, so ti nasveti zelo učinkoviti pri zavrnitvi neželene snubitve.

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Življenjski Stil

To je najbolj privlačen astrološki znak

Objavljeno

V redu

Avtor

Ali veste, za kateri astrološki znak je značilno, da ima največ seksualne privlačnosti?

Raziskavo so naredili na tuji spletni strani, kjer potekajo zmenkarije in ugotovili, kateri astrološki znak je znan po tem, da je najbolj privlačen in pritegne največ zanimanja pri osebah nasprotnega spola.

Raziskava je pokazala, da so to ljudje, ki so rojeni v nebesnem znamenju ribi. Ti naj bi bili od vseh najbolj privlačni in šarmantni.

Na zadnjem mestu so se znašli ljudje, ki so rojeni v astrološkem znaku rak.

Celotni seznam astroloških znamenj pa gre po sledečem vrstne redu: ribi, oven, vodnar, kozorog, škorpijon, devica, tehtnica, dvojčka, bik, strelec in rak.

Najbolj privlačne so osebe, rojene v astrološkem znamenju ribi. (foto: Shutterstock)

Foto: freepik.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Svetovno znana vplivnica razkrila, kako ji je uspelo shujšati

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen način hujšanja, ki hitro prinese zadovoljive rezultate, se je razširil po družbenem omrežju.

Ste že slišali za 12-3-30 in njene čarobne učinke?
Vplivnica Lauren Giraldo, ki je zasnovala tak način treninga, ni marala telovadnic ali teka, je pa to vajo vztrajno izvajala petkrat na teden, kar ji je prineslo odlične in trajne rezultate. Zdaj je z vajo razveselila tudi ljudi po vsem svetu.  

Številni navdih za vadbo iščejo na družabnih omrežjih, kjer pridni in vplivni trenerji delijo nasvete in trike ter motivirajo sledilce, da ne odnehajo. Tako so mnogi med njimi začeli omenjati vajo, imenovano “12-3-30”, kot idealno vadbo.  
Vajo je zasnovala influencerka Lauren Giraldo in čeprav jo je pred enim letom predstavila na YouTubu, je svetovno znana postala šele pred kratkim, ko jo je objavila na TikToku.  

Vadba 12-3-30 se v celoti izvaja na tekalni stezi, številke pa označujejo nastavitve, na katere ste jo nastavili. Naklon 12 odstotkov, hitrost je tri milje na uro (približno pet kilometrov na uro) in hoja 30 minut. Priljubljenost te vaje se vidi tudi zato, ker jo je Lauren izpostavila kot glavni razlog za njeno hujšanje. Trdi, da je prav zaradi te vaje shujšala 14 kilogramov in že dve leti uspešno vzdržuje svojo težo. Lauren je razkrila tudi, kako je oblikovala vajo.  “Nisem tekačica in tek na tekalni stezi mi ni ustrezal. Igrala sem se z nastavitvami na napravi in spontano prišla do nastavitev. Zdelo se mi je v redu, saj  je moja babica vedno govorila, da potrebuješ le 30 minut gibanja na dan” je razložila kako je prišla do formule.

Zaradi svoje enostavnosti je vadba postala hit in je lahko tudi odličen začetek vsake vadbene rutine. Vaja je odlična tudi zato, ker jo lahko, če nimate tekalne površine seveda izvajate na prostem. 5 kilometrov v pol ure petkrat na teden, če poenostavimo.  V to lahko vključite tudi kakšen hrib in se povzpnete navkreber, pa še na svežem zraku boste. Odlična rutina za korona čas, saj boste ohranili kondicijo in zbistrili um. 

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Dame, to je TOP frizura leta 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

Vas zanima, kakšna frizura bo v letošnjem letu najbolj modna? Preberite v prispevku.

Tudi na področju modnih frizur bo letos vse skupaj bolj enostavno in lahkotno. Spet bo prevladovala tako imenovana frizura bob, ki je zelo praktična, enostavna, prilega se k vsakemu obrazu in – kar je najboljše – pomlajuje.

Letos bo bob frizura povsem enostavna, klasična, dokaj kratka in androgenega videza. Frizura je dobila tudi naziv »boyfriend bob«, a to ne pomeni, da spominja na moško frizuro, le poudarek daje na ležernost in preprostost.

Nam je zelo všeč. Pa vam?

View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Foto: pixabay.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO