Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 15.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 15/06/2020

“Prosite danes za to, kar si želite ali kar potrebujete. Uslišani boste.”

Dobro jutro, dober dan na, za veliko ljudi, prvi delovni dan v tednu. Cenite se: znanje, izkušnje in trud vsakega prinaša k dobrobiti življenja na našem planetu.

15. smo danes. To število vibrira z ljubeznijo, osebnim magnetizmom, privlačnostjo nasprotnemu spolu, romantiko, umetnostjo in vsem lepim in čutnim. Želeli boste poskrbeti za sebe, se negovati, se lepo urediti, družiti, pogovarjati, zabavati v izbrani družbi. Srce vas zna danes presenetiti in vas zapeljati v kakšno umetnostno galerijo, muzej, na grad, v cvetlični park, v živalski vrt, v ambientalno kavarno na klepet, na romantično večerjo, na sprehod po drevoredu. Prijal vam bo obisk pri kozmetičarki, frizerki, maserki,…Kot prerojeni boste. 

Vendar pa vsi tisti, ki imate svoje družine, bodite pozorni na močneje izražen čut odgovornosti do nje in svojega doma. Zna se zgoditi, da pozabite nase in na svoje želje, ker boste svojim želeli v vsem ustreči, zanje vse opraviti, za vse poskrbeti. 

Dan bo izpolnjen, če boste enako dobro, kot za druge, poskrbeli za sebe. Ključ je v ohranjanju neodvisnosti v odnosih do drugih. 

Število 15 je število malih čudežev. Če potrebujete pomoč iz kakšne zagate, še posebej pri vsakodnevnih rečeh, prosite zanjo in uslišani boste.

Naj se vam danes uresniči, kar si resnično, iz srca, želite. Priznajte si svoje najgloblje želje in brez kančka dvoma izgovorite:”Sprejemam”.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com