“On je absolutni gospod”: Katy Perry o Harryju Stylesu

Katy Perry je pohvalila Harryja Stylesa, da je kot “popolni gospod”, potem ko se je ponudil, da se odpove sedežu na letalu.

S svojim zaročencem Orlandom Bloomom, Katy pričakuje prvega otroka. Pred kratkim je sporočila, da je v začetku letošnjega leta srečala zvezdo skupine One Direction, Harryja in pohvalila njegove lepe manire.

V pogovoru s Scottom Millsom za BBC Radio One je dejala: “Videla sem ga na letalu, bilo je tako smešno”.

“V resnici sem ga videla na letalu, preden sem sporočila, da sem noseča. Nato sva sedela skoraj drug zraven drugega, le da je imel on malce več prostora. Nato je Harry sam vstal in mi ponudil njegov sedež, ker ima več prostora. Zelo me je navdušil, da ima še vedno tiste lepe manire, zaradi katerih punce padamo. Ja, noseča sem, in to mi je še vedno lepo”.

Katy je medtem priznala, da se je med sedanjo pandemijo koronavirusa zaradi nosečnosti zelo slabo počutila.

35-letna zvezda je dejala: “Mislim, da je to ena tistih zgodb, ki jih običajno slišite o noseči ženski, katera hrepeni po nečem, mož ali zaročenec pa se ob dveh zjutraj odpelje v trgovino. Ali resnično želite to lubenico, ali resnično potrebujete to pomarančo, ali resnično potrebujete to kumaro? Ali želite tvegati življenje zaradi kumare? ” Nisem ljubiteljica začinjene hrane in kar naenkrat bi rada jedla začimbe … Ta nosečnost me je popolnoma spremenila. Drage nosečke, zdaj vas razumem!”

Foto: SHUTTERSTOCK

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com