Tamara Ecclestone na počitnicah pri sosedih

Tamara Ecclestone je na svoje ljubosumne oboževalce sprožila napad zaradi kritiziranja, ker je na počitnicah na Hrvaškem.

Vsi, ki so bili na jadrnici njenega očeta Bernieja, so se znašli pod “ognjem”, ker hčerka Fifi ni bila več časa v šoli, medtem ko je bila na počitnicah z očetom in možem Jayem Rutlandom.

Poletne počitnice za Britance so prekinjene že mesece, tisoči pa so bili prisiljeni odpovedati potovanja v tujino v začetku letošnjega leta.

Ni čudno, da je 35-letna naslednica formule 1 svoje oboževalce naredila ljubosumne, ko je s posnetki, uživala na plaži in ob morju.

Tamara in njena ožja družina so zbežali na razkošno jahto in se izognili temu, da bi bili zaprti na britanskih travnikih. Mati oboževalke je vztrajala, da je bila “samo ogorčena” ali zmedena zaradi svojega počitniškega oddiha. Kot pol-hrvatica je Tamara dejala, da je jahta njene družine “najvarnejši” kraj sredi pandemije koronavirusa.

Napisala je: “Očitno ta virus nekaterih ljudi ni spremenil na bolje, kar je malo škoda. Za tiste med vami, ki ste zmedeni ali samo ogorčeni, med zaprtjem sploh nisem zapustila svoje hiše, niti šla v park ali na telovadbo . Sem napol hrvatica, zato sem se odločila, da je najbolje in najvarneje priti sem, kar ni prepovedano. Zdaj sledim pravilom na Hrvaškem”.

Foto: Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com