Connect with us

Zabava

Tamara Ecclestone na počitnicah pri sosedih

Published

on

Tamara Ecclestone je na svoje ljubosumne oboževalce sprožila napad zaradi kritiziranja, ker je na počitnicah na Hrvaškem.

Vsi, ki so bili na jadrnici njenega očeta Bernieja, so se znašli pod “ognjem”, ker hčerka Fifi ni bila več časa v šoli, medtem ko je bila na počitnicah z očetom in možem Jayem Rutlandom.

Poletne počitnice za Britance so prekinjene že mesece, tisoči pa so bili prisiljeni odpovedati potovanja v tujino v začetku letošnjega leta.

Ni čudno, da je 35-letna naslednica formule 1 svoje oboževalce naredila ljubosumne, ko je s posnetki, uživala na plaži in ob morju.

Tamara in njena ožja družina so zbežali na razkošno jahto in se izognili temu, da bi bili zaprti na britanskih travnikih. Mati oboževalke je vztrajala, da je bila “samo ogorčena” ali zmedena zaradi svojega počitniškega oddiha. Kot pol-hrvatica je Tamara dejala, da je jahta njene družine “najvarnejši” kraj sredi pandemije koronavirusa.

Napisala je: “Očitno ta virus nekaterih ljudi ni spremenil na bolje, kar je malo škoda. Za tiste med vami, ki ste zmedeni ali samo ogorčeni, med zaprtjem sploh nisem zapustila svoje hiše, niti šla v park ali na telovadbo . Sem napol hrvatica, zato sem se odločila, da je najbolje in najvarneje priti sem, kar ni prepovedano. Zdaj sledim pravilom na Hrvaškem”.

Foto: Getty Images

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zabava

Velik šok za Igorja iz Ugodno oddam sina

Published

on

Igor Bjelošević je doživel neprijetno presenečenje. Kandidatka, do katere je pričel gojiti čustva, mu je namreč razkrila, da se šova v resnici ni udeležila zaradi njega.

Čeprav Igor nič kaj rad ne kaže čustev, še manj pa slednje razkriva dekletom, ki se borijo za njegovo srce, je kljub temu znano, da do simpatične Višnje ni povsem ravnodušen in da do nje goji romantična čustva. Ker se je želel prepričati ali tudi Višnja čuti enako, jo je povabil na sprehod, kjer pa je prejel odgovor, ki ga ni pričakoval.

»Počutim se, kot da sem dobila to, po kar sem prišla. Zame je bila izkušnja to, da se izpostavim,« mu je iskreno priznala Višnja, Igor pa ji je očital, da se je poigrala z njegovimi čustvi.

Višnja je Igorju razkrila, da se šova ni udeležila zaradi njega. (foto: Nova TV)

»Mislim, da je bilo nepošteno od tebe, da si šla v oddajo s to namero, čeprav si vedela, da se bodo skozi šov iz moje strani razvili neki občutki in da bo to vplivalo name. Zavestno si to storila,« ji je odvrnil Igor in dodal, da je razočaran, ker je verjel, da ima Višnja iskrene namene. »Morala bi vedeti, da so tu pod vprašajem človeška življenja, ne pa da si se prišla samo igrati.«

FOTO: Nova TV

Continue Reading

Zabava

Darja Sančanin z nasmehom do ušes

Published

on

Darja Sančanin, ki smo jo lahko spoznali v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače, je očitno zelo dobro razpoložena.

Darja Sančanin, ki smo jo v zelo gledanem šovu Ljubezen po domače lahko spremljali, ko se je potegovala za naklonjenost Janeza Rebernika, ima zelo rada zimo. Vsaj tako lahko sklepamo po njenih fotografijah, ki jih pridno objavlja na družbena omrežja. Darja je na vseh nasmejana in polna energije.

Kot je zapisala na eni izmed fotografij, se je letos prvič preizkusila tudi v teku na smučeh. Več kot očitno je, da zelo uživa v zimskih športih in občuduje naravne lepote Rogle.

Za njeno srečo pa je zagotovo malce ‘kriv’ tudi njen srčni izbranec, ki ga je pred časom Darja pokazala.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Ugodno oddam sina: Oče dela fasado, sin gosti šov

Published

on

Ste opazili, kako zelo marljivega očeta ima Igor Bjelošević?

Pri družini Bjelošević je na gledalce najmočnejši vtis naredila dominantna mama Marica, ki zagotovo ni ženska, ki je med skupino mladih deklet ne bi opazili. Stroga tašča namreč zna poskrbeti za red v hiši, ob čemer sinovim razposajenim kandidatkam ni bilo vedno najbolj po godu.

Pa oče? Medtem ko sta Igor in Marica v družinskem domu gostila dekleta in televizijsko ekipo, je Drago oblekel delovna oblačila, zavihal rokave in se lotil izdelave fasade na hiši. Kamera ga je nemalokrat ujela, kako si prizadeva ustvariti toplejši dom, le tu in tam se je razposajeni druščini pridružil na kratkem klepetu ob kavi.

A snemanje je teklo dalje, oče Bjelošević je nadaljeval z mešanjem gradbenega lepila, mama, sin in preostala dekleta pa so poskrbeli za peripetije na Brdovcu, ki nam tri leta kasneje tudi na naših ekranih krajšajo večere …

Igor in njegova mama Marica.

Foto: Nova TV

Continue Reading

POPULARNO