Kontaktirajte nas

Zabava

Tamara Ecclestone na počitnicah pri sosedih

Objavljeno

V redu

Tamara Ecclestone je na svoje ljubosumne oboževalce sprožila napad zaradi kritiziranja, ker je na počitnicah na Hrvaškem.

Vsi, ki so bili na jadrnici njenega očeta Bernieja, so se znašli pod “ognjem”, ker hčerka Fifi ni bila več časa v šoli, medtem ko je bila na počitnicah z očetom in možem Jayem Rutlandom.

Poletne počitnice za Britance so prekinjene že mesece, tisoči pa so bili prisiljeni odpovedati potovanja v tujino v začetku letošnjega leta.

Ni čudno, da je 35-letna naslednica formule 1 svoje oboževalce naredila ljubosumne, ko je s posnetki, uživala na plaži in ob morju.

Tamara in njena ožja družina so zbežali na razkošno jahto in se izognili temu, da bi bili zaprti na britanskih travnikih. Mati oboževalke je vztrajala, da je bila “samo ogorčena” ali zmedena zaradi svojega počitniškega oddiha. Kot pol-hrvatica je Tamara dejala, da je jahta njene družine “najvarnejši” kraj sredi pandemije koronavirusa.

Napisala je: “Očitno ta virus nekaterih ljudi ni spremenil na bolje, kar je malo škoda. Za tiste med vami, ki ste zmedeni ali samo ogorčeni, med zaprtjem sploh nisem zapustila svoje hiše, niti šla v park ali na telovadbo . Sem napol hrvatica, zato sem se odločila, da je najbolje in najvarneje priti sem, kar ni prepovedano. Zdaj sledim pravilom na Hrvaškem”.

Foto: Getty Images

Zabava

Se kandidatka Sanjskega moškega Mary sramuje svojega pravega imena?

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, kako ji je v resnici ime in ali se svojega pravega imena res sramuje?

Za nekatere je Mary Ševo najlepše dekle med kandidatkami, ki se potegujejo V šovu Sanjski moški za srce Gregorja Čeglaja.

Mary na Instagramu sledi skoraj osem tisoč sledilcev, ki se seveda razveselijo vsake nove fotografije, ki jo doda.

Je pa pred kratkim prejela tudi vprašanje, če se sramuje svojega pravega imena – Marica.

A kot pravi, je njeno ime ne moti, a je vajena, da jo kličejo Mary ali Mari.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški spravil v zadrego ženske

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko so ga zagledale, je marsikateri postalo zelo vroče …

Sanjski moški Slovenije Gregor Čeglaj je zares zelo postaven mladenič in marsikatera ženska ne more odvrniti pogleda.

Ko se je pojavil zgoraj brez, pa ni navdušil le svojih kandidatk, ampak tudi komentatorke, ki šov spremljajo iz domačega naslonjača.

Komentatorke so za hip obmolknile, ko so zagledale Gregorja med poziranjem dekletom. Milica je zažvižgala, Nuša je zavzdihnila: “Jaz sem kar brez besed ostala.” Maruša: “Kako je hud.” Nuša je nadaljevala: “Kakšen mačo, glej ga.” Milica in Bojana sta kar nazdravili na lep prizor, Luka pa je še dodal, da če bi imel takšno telo, poleti sploh ne bi nosil majice, poroča portal 24ur.com.

Pa vi, se strinjate s komentatorji?

In vsi vemo, da se to ne zgodi pogosto. #vrtnicexvino

Objavil/a Sanjski moški dne Ponedeljek, 10. maj 2021

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO